مقاله بررسی نقش رودخانه در میزان تاثیرات کمی و کیفی خشکسالی بر سفره‌های آبدار زیرزمینی (مطالعه موردی دشت میاناب شوشتر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نقش رودخانه در میزان تاثیرات کمی و کیفی خشکسالی بر سفره‌های آبدار زیرزمینی (مطالعه موردی دشت میاناب شوشتر) دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نقش رودخانه در میزان تاثیرات کمی و کیفی خشکسالی بر سفره‌های آبدار زیرزمینی (مطالعه موردی دشت میاناب شوشتر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نقش رودخانه در میزان تاثیرات کمی و کیفی خشکسالی بر سفره‌های آبدار زیرزمینی (مطالعه موردی دشت میاناب شوشتر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نقش رودخانه در میزان تاثیرات کمی و کیفی خشکسالی بر سفره‌های آبدار زیرزمینی (مطالعه موردی دشت میاناب شوشتر) :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

خشکسالی را می‌توان معلول یک دوره شرایط خشک غیر عادی دانست که به اندازه کافی دوام داشته باشد تا در وضعیت هیدرولوژی یک ناحیه عدم تعادل ایجاد شود. خشکسالی اخیر تاثیر زیادی بر بسیاری از سفره های آبدار دشتها در سراسر کشور گذاشته و تغییرات کمیت و کیفیت آبهای زیرزمینی را سبب شده است.
دشت میان آب در استان خوزستان بین طول جغرافیایی ۳۶ ۳۱۰ تا ۰۳ ۰۳۲شرقی و عرض جغرافیایی ۴۵ ۴۸۰ تا ۰۱ ۴۹۰ شمالی و در فاصله تقریباً ۴۰ کیلومتری شمال اهواز قرار گرفته است. تغذیه سفره آبدار از رودخانه شطیط در قسمت شمالی منطقه مورد مطالعه باعث افزایش تراز ارتفاعی سطح آب زیرزمینی و همچنین بهبود کیفیت آب زیرزمینی شده است. در این تحقیق با استفاده از داده های سطح آب چاههای مشاهده‌ای ، میزان پمپاژ از چاههای بهره برداری، آمار بارندگی ایستگاههای هواشناسی مجاورو نتایج آنالیز کیفی نمونه های آب زیرزمینی، به بررسی اثر خشکسالی بر آب زیرزمینی سفره آبدار پرداخته شده است. در نهایت با استفاده از ترکیب لایه‌های اطلاعاتی مناسب درمحیط GIS بهترین مناطق جهت استفاده بیشتر از آب زیرزمینی در شرایط بحران خشکسالی مشخص گردید. بررسیهای به عمل آمده مبین آن است که رودخانه‌های گرگر و بالاخص شطیط با تغذیه سفره آبدار در قسمتهای شمالی دشت از میزان افت تراز آب زیرزمینی ناشی از خشکسالی کاسته و تغییرات آن را کنترل می‌کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.