مقاله ارزیابی ارقام مختلف سویاGlycine max L.) نسبت به تنش شوری درمرحله جوانه زنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی ارقام مختلف سویاGlycine max L.) نسبت به تنش شوری درمرحله جوانه زنی دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی ارقام مختلف سویاGlycine max L.) نسبت به تنش شوری درمرحله جوانه زنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی ارقام مختلف سویاGlycine max L.) نسبت به تنش شوری درمرحله جوانه زنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی ارقام مختلف سویاGlycine max L.) نسبت به تنش شوری درمرحله جوانه زنی :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

به منظور بررسی تاثیر تنش شوری بر شاخص های جوانه زنی بذر ژنوتیپ های مختلف سویا، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی با سه تکرار، در آزمایشگاه زراعت دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان در سال ۱۳۸۸ اجرا گردید. در این آزمایش سه ژنوتیپ سویا به اسامی Hamilton,M7,L17 در چهار سطح شوری ( شامل آب مقطر به عنوان تیمار شاهد و آب شور در غلظت های ۵۰، ۱۰۰، و ۱۵۰ میلی مولار کلرید سدیم ) قرار گرفتند و شاخص های جوانه زنی بذر ژنوتیپ های سویا اندازه گیری و ثبت شد. برای اجرای آزمایش، حدود ۶۰۰ عدد بذر از هر ژنوتیپ به طور تصادفی انتخاب و هر یک از سطوح تنش، روی ۱۵۰ عدد بذر تصادفی ( در سه تکرار و هر تکرار شامل ۵۰ بذر)، در شرایط یکسان مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج آزمایش نشان داد که اختلاف معنی داری بین ژنوتیپ های مختلف سویا از نظر صفت درصد جوانه زنی وجود داشت. سطوح مختلف شوری هم از نظر کلیه صفات مورد مطالعه اختلاف معنی داری داشتند، اما تفاوت معنی داری بین سطوح شوری ۱۰۰و ۱۵۰ میلی مولار برای کلیه صفات مورد ارزیابی مشاهده نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.