مقاله بررسی تاثیر پساب مجتمع های تولید گوشت و فرآورده های گوشتی مستقر در شهرستان دزفول بر آب مصارف کشاورزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر پساب مجتمع های تولید گوشت و فرآورده های گوشتی مستقر در شهرستان دزفول بر آب مصارف کشاورزی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر پساب مجتمع های تولید گوشت و فرآورده های گوشتی مستقر در شهرستان دزفول بر آب مصارف کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر پساب مجتمع های تولید گوشت و فرآورده های گوشتی مستقر در شهرستان دزفول بر آب مصارف کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر پساب مجتمع های تولید گوشت و فرآورده های گوشتی مستقر در شهرستان دزفول بر آب مصارف کشاورزی :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

امروزه مشکلات ناشی از پساب های صنعتی به محیط زیست، هزینه های گزاف تصفیه و دفع آلاینده ها و مقررات قوانین سخت زیست محیطی انتشار آلاینده ها در محیط، ضرورت بررسی پساب های صنعتی را ایجاب می نماید. مجتمع های تولید گوشت و فرآورده های گوشتی جزء صنایع غذایی می باشد که گاهی تا حدود ۹۰ درصد از آب مصرفی در این صنایع به فاضلاب تبدیل می شود که اکثراً دارای آلودگی بالایی از نظر BOD بوده و در صورت عدم تصفیه مشکل آفرین خواهند بود. کشتارگاه دام شهرستان دزفول و مجتمع تولید فرآورده های گوشتی پساب خود را به درون زهکش کشاورزی تخله می کنند. این پژوهش با هدف بررسی تاثیر پسال این مجتمع ها بر کیفیت آب زهکشجهت مصارف کشاورزی صورت گرفته است. با توجه به امکانات و محدودیت ها، ۷۴ ایستگاه نمونه برداری در اطراف هر کارخانه، ایستگاه اول (بالادست کارخانه به عنوان شاهد)، ایستگاه دوم (پساب خروجی کارخانه (مرکزی)) ایستگاه سوم ( ۲۰۰ متری زهکش) و ایستگاه چهارم ( ۵۰۰ متری زهکش) در نظر گرفته شد. نمونه برداری های در دو فصل زمستان و تابستان صورت گرفت. پارامترهای فیزیکوشیمیایی آب و پساب هر کارخانه از قبیل pH، کدورت NH3,NO3,COD,BOD,EC,TSS روغن و چربی، فسفات، مجموع کلی فرم مورد بررسی قرار گرفت. بررسی های آماری بر روی نتایج حاصل از نمونه برداری از ایستگاه های مطالعاتی نشان داد که در سطح اطمینان ۹۵ درصد بین پارامترهای اندازه گیری شده در دو فصل تابستان و زمستان برای کارخانه های مورد بررسی اختلاف معنی دار وجود ندارد. همچنین با همین سطح اطمینان بین ایستگاهها در دو فصل زمستان و تابستان اختلاف معنی دار وجود ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.