مقاله تلفیق شاخص NDVI و باند ترمال تصویر ماهوارهای برای استخراج نقشه تراکم پوشش گیاهی با استفاده از RS و GIS (مطالعه موردی حوضه آبریز کمستان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تلفیق شاخص NDVI و باند ترمال تصویر ماهوارهای برای استخراج نقشه تراکم پوشش گیاهی با استفاده از RS و GIS (مطالعه موردی حوضه آبریز کمستان) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تلفیق شاخص NDVI و باند ترمال تصویر ماهوارهای برای استخراج نقشه تراکم پوشش گیاهی با استفاده از RS و GIS (مطالعه موردی حوضه آبریز کمستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تلفیق شاخص NDVI و باند ترمال تصویر ماهوارهای برای استخراج نقشه تراکم پوشش گیاهی با استفاده از RS و GIS (مطالعه موردی حوضه آبریز کمستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تلفیق شاخص NDVI و باند ترمال تصویر ماهوارهای برای استخراج نقشه تراکم پوشش گیاهی با استفاده از RS و GIS (مطالعه موردی حوضه آبریز کمستان) :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

حوضه آبریز کمستان در شمال شرق خوزستان، شامل مجموعه پیچیده ای از کوهها و دره ها با پوششهای مختلف گیاهی می باشد. برای استخراج نقشه پوشش گیاهی از دو روش طبقه بندی تصویر سنجنده ETM+ استفاده شد. برای کسب اطلاعات جنبی و تکمیلی برای تفسیر و شناسایی هدف و بررسی و ارزیابی تعداد کلاس های موجود در منطقه مورد مطالعه از طبقه بندی نظارت نشده استفاده شد. لذا با استفاده از الگوریتم ISODATA مورد مطالعه از طبقه بندی نظارت نشده استفاده شد. لذا با استفاده از الگوریتم صورت نظارت نشده طبقه بندی گردید، که به طور کلی پنج کلاس در این تصویر تصویر لندست ۲۰۰۲ بهصورت نظارت نشده طبقه بندی گردید، که به طور کلی پنج کلاس در این تصویر مشخص گردید. سپس با اعمال کلاس های تمرینی برداشت شده از منطقه طبقه بندی به روش نظارت شده (Maximum Likelihood) انجام شد. سپس با استفاده از شاخص NDVI نقشه الگوی تراکم پوشش گیاهی بدست آمد، اما در نواحی مجاورت خاک (اراضی بدون پوشش)، با پوشش کلروفیلدار به دلیل نزدیکی انعکاس طیفی این دو عارضه در باند قرمز، این مرز دارای جابجایی میباشد. انعکاس گیاهان در باند حرارتی به دلیل تبخیر و تعرق (Evapotranspiration) در گروه عوارض با ویژگیهای آب قرار میگیرند. لذا در ساعات اولیه طلوع آفتاب دمای پوشش گیاهی کمتر از سایر عوارض فاقد پوشش گیاهی می باشد، که این به دلیل آب داخل بافت های گیاه و هاله بخار آب اطراف تاج پوشش گیاهان ناشی از تبخیر و تعرق میباشد برای تصحیح نقشه تراکم پوشش گیاهی از داده های باند ترمال تصویر لندست سنجنده BAND62_FILE_NA ) ETM+ (“L71165038_03820020528_B62.TIF” با قدرت تفکیک زمینی ۶۲,۵ متر استفاده شد، برای بدست آوردن لبه های (مرز) مناطق با یک تراکم خاص (تراکم پوشش)، پروفیل هایی بصورت موازی و در دو جهت عمود بر هم ترسیم شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.