مقاله پوشش دهی مولیبدن بر روی فولاد ساده کربنی با استفاده از فرآیند GTAW برای کاربردهای دمای بالا و ارزیابی آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پوشش دهی مولیبدن بر روی فولاد ساده کربنی با استفاده از فرآیند GTAW برای کاربردهای دمای بالا و ارزیابی آن دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پوشش دهی مولیبدن بر روی فولاد ساده کربنی با استفاده از فرآیند GTAW برای کاربردهای دمای بالا و ارزیابی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پوشش دهی مولیبدن بر روی فولاد ساده کربنی با استفاده از فرآیند GTAW برای کاربردهای دمای بالا و ارزیابی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پوشش دهی مولیبدن بر روی فولاد ساده کربنی با استفاده از فرآیند GTAW برای کاربردهای دمای بالا و ارزیابی آن :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

مولیبدن یک فلز دیرگداز بسیار مهم و استراتژیک می باشد که دارای کاربردهای فراوانی در صنایع نظامی و هوافضا است. به علت خاصیت دیرگدازی ذاتی این فلز و رفتارهای انجمادی خاص آن ، جوشکاری مولیبدن اصولاً با مشکلاتی همراه است از جمله ی این مشکلات تردی است که در فلز جوش و تا حدی در ناحیه ی متأثر از حرارت رخ می دهد. هدف اصلی این تحقیق بررسی علل تردی مولیبدن جوشکاری شده بر روی فولاد ساده کربنی و رفع آن می باشد. برای جوشکاری سیم های مولیبدن بر روی فولاد ساده کربنی از روش جوشکاری GTAW استفاده شد. نمونه ها در مقاطع مختلف جوش برش زده شده و سپس ریز ساختار نمونه هاه با استفاده از میکروسکوپ نوری و میکروسکوپ الکترونی روبشی (تصویر و آنالیز اشعه ایکس) مطالعه شد و همچنین تست سختی سنجی انجام گرفت. در نواحی بین دو پاس ساختار شبیه تیغه های مارتنزیتی مشاهده شد. همچنین دیده شد که در نمونه هایی که آهن شانس نفوذ بیشتری داشته است ترک و تردیمشهودتر می باشد. در نهایت نتیجه شد که حضور اکسیژن و عناصر گروه ۸ فرعی و برخی عناصر دیگر مثل آهن باعث تردی مولیبدن می گردد و در عوض عناصری مثل کربن و بورزیرکونیوم و Re باعث بهبود داکتیلیته ی مولیبدن می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.