مقاله بررسی عوامل مؤثر بر خواص پیر شدگی سوسپانسیونهای محتوی YSZ جهت تهیه پوشش به روش لایه نشانی الکتروفورتیکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عوامل مؤثر بر خواص پیر شدگی سوسپانسیونهای محتوی YSZ جهت تهیه پوشش به روش لایه نشانی الکتروفورتیکی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل مؤثر بر خواص پیر شدگی سوسپانسیونهای محتوی YSZ جهت تهیه پوشش به روش لایه نشانی الکتروفورتیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل مؤثر بر خواص پیر شدگی سوسپانسیونهای محتوی YSZ جهت تهیه پوشش به روش لایه نشانی الکتروفورتیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل مؤثر بر خواص پیر شدگی سوسپانسیونهای محتوی YSZ جهت تهیه پوشش به روش لایه نشانی الکتروفورتیکی :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

در این پژوهش به بررسی محیطی مناسب به منظور استفاده در روش لایه نشانی الکتروفورتیکی برای تولید الکترولیت پیلهای سوختی جامد اکسیدی پرداخته می شود . بر این اساس از زیرکونیای پایدار شده به کمک ایتریا (YSZ) به عنوان ترکیب الکترولیت و کامپوزیت YSZ-NiO پیش پخت شده در دمای ۹۰۰C به مدت ۲ ساعت به عنوان آند استفاده شد. جهت انتخاب محیط مناسب برای ساخت سوسپانسیون خواص پودر YSZ در حلالهای استیل استن، اتانل و مخلوط استیل استن اتانل ( با نسبت حجمی ۱:۱) مورد بررسی قرار گرفت . به همین منظور آزمون رسانایی برای خواص پیرشدگی aging سوسپانسیونها برای یک هفته انجام شد . همچنین آزمون تحرک پذیری الکتروفورتیکی نیز به کار گرفته شد تا اثر پیرشدگی را بر تحرک پذیری الکتروفورتیکی سوسپانسیونها مشخص کند . آزمونها نشان دادند که رسانایی و تحرک پذیری سوسپانسیون استیل استن به مرور زمان تغییر می کند . همچنین سوسپانسیون اتانلی اگر چه از خواص پیرشدگی مناسبی برخوردار است اما تحرک پذیری الکتروفورتیکی بسیار پایینی دارد . با این حال سوسپانسیون حاصل از مخلوط استیل استن- اتانل هم تحرک پذیری الکتروفورتیکی مناسبی دارد و هم خواص اندازه گیری شده آن با زمان از ثبوت مناسبی برخوردار است . به همین دلیل این حلال، به عنوان حلال بهینه انتخاب شد . لایه نشانی تحت میدان ۷۵V/cm و زمان ۲ دقیقه صورت گرفت و لایه ای به ضخامت تقریبی m 12 بر روی پایه تشکیل شد. بررسیهای SEM بر روی لایه های خام بدست آمده نشان دادند لایه حاصله بدون ترک بوده و میزان اگلومره های موجود در آن ناچیز می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.