مقاله ارزیابی روندتغییرات آبها ی زیرپوسته ای در شبکه آبیاری و زهکشی گتوند و بررسی امکان استفاده مجدد از آنها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی روندتغییرات آبها ی زیرپوسته ای در شبکه آبیاری و زهکشی گتوند و بررسی امکان استفاده مجدد از آنها دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی روندتغییرات آبها ی زیرپوسته ای در شبکه آبیاری و زهکشی گتوند و بررسی امکان استفاده مجدد از آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی روندتغییرات آبها ی زیرپوسته ای در شبکه آبیاری و زهکشی گتوند و بررسی امکان استفاده مجدد از آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی روندتغییرات آبها ی زیرپوسته ای در شبکه آبیاری و زهکشی گتوند و بررسی امکان استفاده مجدد از آنها :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

شبکه آبیاری گتوند با وسعت ناخالص ۴۷۷۱۰ هکتار در جنوب غربی ایران و در استان خوزستان واقع شده است. این شبکه شامل سه منطقه گتوند، عقیلی و دیمچه می باشد مناطق گتوند و عقیلی با وسعت ۱۴۴۴۰ هکتار (ناخالص) منطقه مورد مطالعه می باشد. بالاآمدن سطح آب زیرپوسته ای و باتلاقی شدن اراضی برخی از نقاط این مناطق که در اثر سنگینی بافت خاک استفاده بی رویه آب و همچنین ضعیف بودن زهکشی طبیعی منطقه بوجود آمده است که از یک سو و ضرورت جلوگیری از باتلاقی شدن اراضی، لزوم توجه و استفاده بهینه از منابع محدود آب موجود در کشور و نیز ارائه راهکارهای مناسب جهت استفاده مجدد از آبهای زیرپوسته ای بعنوان یک منبع تأمین آب جدید از سوی دیگر از علل اصلی انجام این بررسی بوده است. دراین پژوهش با بررسی آمار قرائت سطح ایستابی در پیزومترها و نیزچاهک های مشاهده ای موجود در منطقه، چگونگی تغییرات سطح آب زیرپوسته ای ، حجم آب ذخیره شده در یک فصل زراعی مقدار و جهت حرکت آنها و نیزمناطق بحرانی منطقه مورد بررسی مشخص شد. پس از آن راهکارهایی به منظور استفاده مجدد از این آبها ارائه می گردد، که ضمن کاهش خسارات ناشی از بالاآمدن سطح آب زیرزمینی و باتلاقی شدن اراضی، یک منبع آب جدید جهت آبیاری اراضی بخصوص در زمان بحران آب و خشکسالی و یا توسعه احتمالی اراضی معرفی می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.