مقاله بررسی مقایسه ای فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف گیاه Hypericum Scabrum از منطقه کاشان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مقایسه ای فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف گیاه Hypericum Scabrum از منطقه کاشان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مقایسه ای فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف گیاه Hypericum Scabrum از منطقه کاشان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقایسه ای فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف گیاه Hypericum Scabrum از منطقه کاشان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مقایسه ای فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف گیاه Hypericum Scabrum از منطقه کاشان :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

عصاره های مختلف n- هگزانی، کلروفرمی، متانولی و آبی گل و میوهHypericum scabrum که در منطقه کاشان (ارتفاعات کرکرس) می رویند با روش سوکسیله و خیساندن تهیه شد. خواص آنتی اکسیدانی عصاره با استفاده از رادیکال آزاد ۲و۲ دی فنیل ۱- پیکریل هیدرازیل ()، بتا کاروتن- لینولیک اسید و آزمون اندازه گیری میزان ترکیبات فنولی بر روی عصاره های مختلف بررسی شد. مشخص شد که میزان اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه Hypericum scabrum به مقدار قابل توجهی بالاست و حاوی مقدار زیادی ترکیبهای فنولی است. در این میان عصاره متانولی این گیاه خاصیت آنتی اکسیدانی بیشتری نسبت به سایر عصاره ها دارد. عصاره n- هگزانی، به طور کلی کمترین خاصیت آنتی اکسیدانی را نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.