مقاله بررسی روندتغییرات تبخیر و تعرق گیاه مرجع در چند نمونه اقلیم گرم کشور با استفاده از آزممون ناپارامتری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روندتغییرات تبخیر و تعرق گیاه مرجع در چند نمونه اقلیم گرم کشور با استفاده از آزممون ناپارامتری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روندتغییرات تبخیر و تعرق گیاه مرجع در چند نمونه اقلیم گرم کشور با استفاده از آزممون ناپارامتری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روندتغییرات تبخیر و تعرق گیاه مرجع در چند نمونه اقلیم گرم کشور با استفاده از آزممون ناپارامتری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روندتغییرات تبخیر و تعرق گیاه مرجع در چند نمونه اقلیم گرم کشور با استفاده از آزممون ناپارامتری :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

در دو دهه اخیر تغییرات حاصله در اقلیم جهانی از جمله موضوعات مهم مطرح در بین کارشناسان منابع آب در سطح جهان بوده است. بررسی چگونگی تغییرات تبخیر و تعرق گیاه مرجع درایران طی سال های اخیر به عنوان پارامتر مهمی در برنامه ریزی های مدیریتی منابع آب از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد. طی تحقیقات صورت گرفته در برخی از نقاط جهان، روند تبخیر و تبخیر و تعرق پتانسیل در اکثر موارد کاهشی گزارش شده است. در این تحقیق از آمار و اطلاعات هواشناسی ۱۵ ایستگاه سینوپتیک کشور واقع در اقلیم های گرم در دوره مشترک آماری ۲۰۰۶-۱۹۵۷ استفاده شد. به منظور بررسی روند داده های تبخیر و تعرق گیاه مرجع (ETo) در مقیاس های فصلی و سالانه در دوره آماری ۵۰ ساله از دو آزمون ناپارامتری من – کندال و تخمین گر سن استفاده گردید. نتایج حاصل از بررسی روند Eto با دو آزمون نشان داد که ۵۳ درصد ایستگاه ها در فصل های مختلف و یا در مقیاس سالانه دارای روند معنی دار و ۴۷ درصد ایستگاه ها در کل عدم معنی داری را نشان دادند بیشترین روند معنی دارETo تأیید شده توسط هر دو آزمون، در فصل تابستان (۴۷درصد ایستگاه ها) و کمترین معنی داری در فصل زمستان (۷درصد ایستگاه ها) مشاهده شده است. نتایج نشان می دهد که در ۷۰ درصد موارد شیب روند معنی دار Eto در مناطق مورد بررسی هم در مقیاس فصلی و هم در مقیاس سالانه منفی و در ۳۰ درصد موارد میانگین شیب Eto مثبت است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.