مقاله بررسی تحلیلی انتقال حرارت سه بعدی در میکرو کامبا ستورها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تحلیلی انتقال حرارت سه بعدی در میکرو کامبا ستورها دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تحلیلی انتقال حرارت سه بعدی در میکرو کامبا ستورها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تحلیلی انتقال حرارت سه بعدی در میکرو کامبا ستورها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تحلیلی انتقال حرارت سه بعدی در میکرو کامبا ستورها :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

انتقال حرارت در میکروکامباستورها یکی از پارامتر های بسیار موثر بر کارآیی این وسایل می باشد . اصولا مدلهای مختلف ارائه شده در مورد انتقال حرارت و انتشار شعله در میکروکامباستورها بسیار ساده بوده و نمی توانند تا حدود زیادی جوابگوی بسیاری از مسائل باشند. همچنین وجود افت حرارتی در میکروکامباستو رها یکی از مسائل بسیار مهمی است که تأثیر فوق العاده بر کارآیی این وسایل اهمیت بالایی داشته و در بسیاری از مواقع ما سعی بر کاهش این افتها داریم . بنابراین در این مقاله با توسعه دادن مدلهای ساده ی مربوط به گسترش شعله ی آزاد، یک مدل تحلیلی انتقال حرارت سه بعدی در میکروکامباستور با توجه به اتلاف حرارت ارائه شده است. همچنین نتایج بررسی تحلیلی یک مدل انتقال حرارت دوبعدی و چگونگی تغییرات دمایی در میکروکامباستور با توجه با در نظر گرفتن افت حرارت از روی مدل حرارتی سه بعدی استخراج شده و به مقایسه، تفسیر و توجیح این نتایج پرداخته شده است. در این مدلسازی ما شعله را به سه ناحیه تقسیم می کنیم که این نواحی عبارتند از: ناحیه پیشگرم، واکنشی و پس از شعله. نتایج حاصل بیانگر این موضوع است که با افزایش میزان ضخامت لایه مرزی جریان نسبت به لایه مرزی حرارتی و رژیم جریان تأثیر قابل توجهی بر مسئله ما دارد که این تأثیر از طریق عدد پکلت می باشد با بررسی نتایج می بینیم که با افزایش عدد پکلت دماهای بی بعد به طور کلی مقادیر بزرگتری داشته و با افزایش این عدد از تأثیر میزان ضریب اتلاف حرارت بر دمای بی بعد کاسته می شود . همچنین با افزایش میزان اتلافات از طریق افزایش ضریب اتلافات بی بعد، دمای بی بعد شعله به طور کلی کم می شود . با بررسی حل های ارائه شده در مراجع مشاهده می شود که مدل کاملتر شده به دست آمده می تواند به خوبی توصیف کننده پدیده انتفال حرارت در میکروکامباستور باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.