مقاله بررسی الگوی آبشستگی ،در روش نصب سری آبشکن جانسون، در دماغه های آبشکنهای متوالی در قوس ۱۸۰ درجه رودخانه ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی الگوی آبشستگی ،در روش نصب سری آبشکن جانسون، در دماغه های آبشکنهای متوالی در قوس ۱۸۰ درجه رودخانه ها دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی الگوی آبشستگی ،در روش نصب سری آبشکن جانسون، در دماغه های آبشکنهای متوالی در قوس ۱۸۰ درجه رودخانه ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی الگوی آبشستگی ،در روش نصب سری آبشکن جانسون، در دماغه های آبشکنهای متوالی در قوس ۱۸۰ درجه رودخانه ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی الگوی آبشستگی ،در روش نصب سری آبشکن جانسون، در دماغه های آبشکنهای متوالی در قوس ۱۸۰ درجه رودخانه ها :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

سامان دهی رودخانه ها در محل قوس با اهدافی نظیر جلوگیری از تغییر انحناء قوس، جلوگیری از تغییرات مورفولوژی و تراز بستر، حفاظت از دیوار خارجی در برابر فرسایش ، کنترل رسو بگذاری در مجاور دیوار داخلی، بخش مهمی از مدیریت رودخانه می باشد. یکی از روش های متداول برای حفاظت دیواره خارجی رودخانه ها در قوس در برابر آبشستگی، استفاده از آبشکن هاست. ازجمله پارامترهای مهم برای طراحی آبشکن در قوس رودخانه ها موقعیت نصب آبشکن در قوس و نیز حداکثر عمق آبشستگی در نزدیکی دماغه آبشکن میباشد.[ ۱] از آنجایی که آبشکن ها معمولاً بصورت گروهی مورد استفاده قرار می گیرند، لذا بمنظور بررسی فرآیند آبشستگی در دماغه آبشکن های متوالی، آزمایشهایی در یک فلوم آزمایشگاهی با قوس ۱۸۰ درجه و R B =4.7 (قوس ملایم) از جنس پلاکسی گلاس انجام شد. در این تحقیق با قرار دادن ۱۴ آبشکن به طول ۱۲سانتیمتر بصورت متوالی در دبی های ۲۰ ، ۲۴ ، ۲۸ لیتر در ثانیه و عمق ثابت ۱۴ سانتیمتر پدیده آبشستگی حول آبشکن در حالت آب زلال مورد بررسی قرار گرفت. برای مصالح کف فلوم از ماسه طبیعی رودخانه ای با D50=2mm و ضریب یکنواختی ۱/۷ استفاده شد.به منظور تجزیه و تحلیل بهتر نتایج، قوس به سه ناحیه فریضی تقسیم شد. نتایج بررسی ها نشان داد که حداکثر عمق آبشستگی هنگام نصب آبشکن متوالی، در آبشکن های انتهائی (واقع در بخش سوم) ، سپس به آبشکن واقع در نزدیکی زاویه ۶۰ درجه(نسبت به ابتدای قوس ) ، بعد آبشکن اول و بعد طبق نمودارها ، باقی آبشکن ها اتفاق می افتد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.