مقاله تأثیر فرایند شکل دهی نهایی به روش رولبندینگ در نتایج تست خمش لوله های تولیدی درز مستقیم با روش جوشکاری زیر پودری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر فرایند شکل دهی نهایی به روش رولبندینگ در نتایج تست خمش لوله های تولیدی درز مستقیم با روش جوشکاری زیر پودری دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر فرایند شکل دهی نهایی به روش رولبندینگ در نتایج تست خمش لوله های تولیدی درز مستقیم با روش جوشکاری زیر پودری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر فرایند شکل دهی نهایی به روش رولبندینگ در نتایج تست خمش لوله های تولیدی درز مستقیم با روش جوشکاری زیر پودری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر فرایند شکل دهی نهایی به روش رولبندینگ در نتایج تست خمش لوله های تولیدی درز مستقیم با روش جوشکاری زیر پودری :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

اساساً برای تولید لوله های درز مستقیم در سایزها و ضخامتهای مختلف با استفاده از پلیت از سه پروسه شکل دهی کلی برای تبدیل پلیت به لوله استفاده میشود که عبارتند از JCO ،U&O و رولبندینگ (Roll Bending) در تمامی این فرایندها بخشی از لوله با توجه به مختصات فرمدهی و شرایط حاکم بر پروسه به صورت تخت باقی مانده و انحنای نهایی لوله را به خود نمیگیرد این نواحی معمولا در دولبه طولی لوله قرار دارند. برای برطرف شدن این حالت در مورد روشهای اول و دوم از دستگاههای پیش فرمینگ (pre forming) استفاده میشود. در این شرایط لبه های طولی پلیت قبل از فرایند شکلدهی کامل، خم شده و انحنای مورد نظر با توجه به سایز لوله نهایی را به خود میگیرد. اما در حالت سوم از مجموعه ای به نام پستبندینگ (post bending) استفاده میشود که عمده تفاوت آن با روشهای قبلی برطرف کردن نواحی تخت باقی مانده پس از فرایند شکلدهی پلیت و تبدیل آن به لوله است. در این روش شکل نهایی لوله پس از اتمام مرحله پستبندینگ با توجه به میزان فشار وارده برای رسیدن به شکل نهایی و انحنای مورد نیاز اعمالی میتواند بر روی خواص مکانیکی و ویژگیهای نهایی لوله تأثیر گذار باشد. در این تحقیق با توجه به نتایج حاصل از بررسیهای عملی صورت گرفته در خط تولید کارخانه RB شرکت نورد و لوله صفا، میزان فشار اعمالی در پروسه پستبندینگ، شکل نهایی لوله پس از خروج از دستگاه و رابطه آنها با خواص مکانیکی لوله تولیدی به ویژه مقاومت جوش و نواحی اطراف آن در برابر فشار ناشی از خمش هدایت شده مورد بررسی قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.