مقاله خوردگی میکروبی خطوط لوله انتقال گاز شمال کشور ( منطقه عملیاتی شماره ۴) ( بررسی نقش باکتریهای احیا کننده سولفات به روش شیمیایی و الکتروشیمیایی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله خوردگی میکروبی خطوط لوله انتقال گاز شمال کشور ( منطقه عملیاتی شماره ۴) ( بررسی نقش باکتریهای احیا کننده سولفات به روش شیمیایی و الکتروشیمیایی) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خوردگی میکروبی خطوط لوله انتقال گاز شمال کشور ( منطقه عملیاتی شماره ۴) ( بررسی نقش باکتریهای احیا کننده سولفات به روش شیمیایی و الکتروشیمیایی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خوردگی میکروبی خطوط لوله انتقال گاز شمال کشور ( منطقه عملیاتی شماره ۴) ( بررسی نقش باکتریهای احیا کننده سولفات به روش شیمیایی و الکتروشیمیایی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خوردگی میکروبی خطوط لوله انتقال گاز شمال کشور ( منطقه عملیاتی شماره ۴) ( بررسی نقش باکتریهای احیا کننده سولفات به روش شیمیایی و الکتروشیمیایی) :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

این پژوهش براساس گزارشات پایش میدانی شرکت ملی گاز ایران پیشنهاد و با توجه به این موضوع ابتدا بازدیدهایی از منطقه به عمل آمد تا نمونه هایی از آب و خاک منطقه و محصولات خوردگی موجود برروی این خط لوله که از جنس فولاد کربنی API-5L-X65 است، گرفته شود. با توجه به مشاهدات اولیه و نیزبوی ترکیبات گوگردی موجود نوع خوردگی میکروبی و خوردگی تحت تاثیر باکتری های احیا کننده سولفات تشخیص داده شد. با تهیه کیت های تشخیص SRB، وجود این باکتری هابه میزان بسیار زیاد در آبها و عمقهای مختلف خاک این منطقه به اثبات رسید در پی نمونه گیری های بعدی کوپن های خوردگی جهت بررسی خوردگی میکروبی به مدت ۵۰ روز در منطقه قرار داده شد و پس از خروج مورد بررسی قرارگرفت. تصاویر میکروسکوپ نوری مشخص مینماید که خوردگی موضعی در این منطقه ایجاد شده است و با توجه به نتایج XRD ترکیبات موجود درمحصولات خوردگی کربنات آهن، کلسیم و منیزیم، هیدروکسید آهن و کوارتز می باشد. به علت عدم پایداری برخی ترکیبات گوگردی یا عدم کریستالی بودن وجود آنها اثبات نشد ولی با انجام آزمایش اسید کلریدریک و ریختن چند قطره اسید برروی محصول خوردگی مشخص شد که عنصر گوگرد وجود دارد. نمونه هایی از جنس فولاد مورد نظر جهت انجام آزمایشات پلاریزاسیون و امپدانس بکار گرفته شد. از آزمایشات پلاریزاسیون پتانسیودینامیک مشخص شد که این فولاد دراین محیط مستعد خوردگی موضعی می باشد. بررسی های امپدانس الکتروشیمیایی (EIS) ضمن تایید شدت خوردگی در حد محیطی اسیدی با PH@2-4 حضور فیلمی نیمه هادی را برروی سطح در حال خوردگی نشان داد که می تواند عامل بروز خوردگی حفره ای باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.