مقاله ارزیابی ایمنی کارخانه نوشابه سازی نکونوش با روش ممیزی ایمنی و انتخاب بهترین راهکارهای کنترلی با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی ایمنی کارخانه نوشابه سازی نکونوش با روش ممیزی ایمنی و انتخاب بهترین راهکارهای کنترلی با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی ایمنی کارخانه نوشابه سازی نکونوش با روش ممیزی ایمنی و انتخاب بهترین راهکارهای کنترلی با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی ایمنی کارخانه نوشابه سازی نکونوش با روش ممیزی ایمنی و انتخاب بهترین راهکارهای کنترلی با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی ایمنی کارخانه نوشابه سازی نکونوش با روش ممیزی ایمنی و انتخاب بهترین راهکارهای کنترلی با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

حوادث و اتفاقات از زمان اختراع اولین ماشین و اولین مجموع ههای صنعتی همواره وجود داشت هاند. به همین دلیل ارزیابی دقیق، دور های و سیستماتیک یک سیستم هدف نهایی بهبود مستمر در شاخصهای عملکردی سیستم است. در پژوهش حاضر ایمنی کارخانه نوشاب هسازی نکونوش با استفاده از روش ممیزی ایمنی بررسی شد. سپس بهترین راهکارهای کنترلی با استفاده از فرآیند تحلل سلسله مراتبی ارائه گردید. روش ها: ابتدا چک لیستی که شامل ۱۳۲۷ سوال بود و در ۵ حیطه سازمان مدیریت، مخاطرات صنعتی، حریق و بهداشت صنعتی، آموزش و انگیزش، تحقیق حوادث و آنالیز علل طراحی گردیده بود تکمیل شد. حیطه ی سازمان مدیریت شامل ۶ بخش (بیان خط مشی و تعیین وظایف، روشهای عملکرد ایمن، نقل و انتقال کارکنان جدید، آزمایش، انتخاب و تعیین محل کار آنها، طرحهای اضطراری و فوریتی، درگیر بودن مستقیم مدیریت در مسائل ایمنی، قوانین ایمنی کارخانه) حیطه ی مخاطرات صنعتی شامل ۶ بخش( نظافت،ضبط وربط،ذخیره مواد و..، حفاظ گذاری دستگاهها، حفاظت عمومیفیزیکی در منطقه عمل دستگاهها، تعمیر و نگهداری، جابجایی مواد(دستی و مکانیکی)، وسایل حفاظت فردی) حیطه ی حریق و بهداشت صنعتی شامل ۶ بخش(کنترل خطرات شیمیایی، کنترل مواد قابل اشتعال و انفجار، بهداشت محیط، ایمنی پیمانکاران، حفاظت در برابر آتش، زباله و آلودگی آب و هوا) حیطه ی آموزش و انگیزش شامل ۷ بخش(آموزش ایمنی سرپرستان، آموزش کارکنان تازه استخدام شده، آنالیز خطرات شغلی، آموزش عملیات اختصاصی، همکاری کارکنان در زمینه ایمنی، ارتقاء ایمنی و تبلیغ آن، ارتباط کارگران با سرپرستان در زمینه اصول ایمنی). حیطه ی تحقیق حوادث و تجزیه و تحلیل علل حادثه شامل ۵ بخش(تحقیق حوادث و تجزیه و تحلیل علل آنها، بررسی حادثه توسط پرسنل خط، تجزیه و تحلیل علل حادثه، بررسی زیانهای مالی حوادث، گزارش دهی مناسب حوادث و ثبت و ضبط آنها) می باشد که هر کدام از زیر محوعه ها شامل چدین پرسشنامه بود. سپس برای بخشهایی که در وضعیت نامناسبی قرار داشتند بهترین راهکارهای کنترلی با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی و با توجه به معیارهایی مانند زمان، مقبولیت، نداشتن عارضه، بازدهی، عملی بودن ارائه گردید و برای تسهیل و سرعت بخشیدن به کار نرم افزار انتخاب بکار گرفته شد. یافته ها: نتایج ممیزی ایمنی نشان داد که ۳ حیطه ی سازمان مدیریت، تحقیق حوادث و تجزیه و تحلیل علل آنها حادثه و مخاطرات صنعتی در وضعیت متوسط و ۲ بخش حریق و بهداشت صنعتی و آموزش و انگیزش در وضعیت خوبی قرار دارند. استنتاج: نتایج تحقیق نشان داد وجود یافته های کمی سازی شده با مشخص کردن نقاط ضعف و قوت ایمنی، امکان اصلاح آنها را تقویت و در این راه به ایجاد رقابت کمک می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.