مقاله بررسی خواص رئولوژیکی مخلوطها و محلولهای ساکارز و مدلهای ارائه شده جهت اندازه گیری خواص رئولوژیکی آنها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص رئولوژیکی مخلوطها و محلولهای ساکارز و مدلهای ارائه شده جهت اندازه گیری خواص رئولوژیکی آنها دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص رئولوژیکی مخلوطها و محلولهای ساکارز و مدلهای ارائه شده جهت اندازه گیری خواص رئولوژیکی آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص رئولوژیکی مخلوطها و محلولهای ساکارز و مدلهای ارائه شده جهت اندازه گیری خواص رئولوژیکی آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص رئولوژیکی مخلوطها و محلولهای ساکارز و مدلهای ارائه شده جهت اندازه گیری خواص رئولوژیکی آنها :

تعداد صفحات:۲۰

چکیده:

محلولها و مخلوطهای ساکارز با غلظتهای اندکی کمتر یا بالاتر از اشباع در صنایع نبات و شیرینی پزی کاربرد زیادی دارند بنابراین اندازه گیری خواص رئولوژیکی این مخلوطها و محلولها جهت تولید، انتقال و کنترل خواص مواد از اهمیت زیادی برخوردارند محلولها و مخلوطهای ساکارز خصوصیاتی شبیه به سیالات وسکوپلاستیک دارند و گاهی در دماهای بالاتر رفتار تیکسوتروپیک از خود نشان می دهند در این مقاله داده های آزمایشی و تمامی مدلهای هرشل بالکلی ، هریسون – بارلو، ولتمن، آرنیوس، WLF بکاررفته برای اندازه گیری خواص رئولوژیکی و همچنین تاثیردما و غلظت ساکارز مورد بررسی قرار گرفت که معلوم گردید در غلظت های پایین و نزدیک به اشباع مدل آرنیوس و برای غلظتهای در حدود اشباع مدل WLF نتیجه بهتری از وابستگی دمایی ویسکوزیته را نشان میدهد. معادله آرنیوس کلی علاوه بر غلظتهای پایین برای غلظتهای بالا و مدل WLF کلی در همه غلظتها نتایج مطلوبی می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.