مقاله ارائه الگوریتم واسنجی مدل مفهومی بارش-رواناب MIKE NAM در حوضه‌های فاقد داده‌های هواشناسی کافی (مطالعه موردی حوضه آبریز الله – جوکنک)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارائه الگوریتم واسنجی مدل مفهومی بارش-رواناب MIKE NAM در حوضه‌های فاقد داده‌های هواشناسی کافی (مطالعه موردی حوضه آبریز الله – جوکنک) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارائه الگوریتم واسنجی مدل مفهومی بارش-رواناب MIKE NAM در حوضه‌های فاقد داده‌های هواشناسی کافی (مطالعه موردی حوضه آبریز الله – جوکنک)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارائه الگوریتم واسنجی مدل مفهومی بارش-رواناب MIKE NAM در حوضه‌های فاقد داده‌های هواشناسی کافی (مطالعه موردی حوضه آبریز الله – جوکنک)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارائه الگوریتم واسنجی مدل مفهومی بارش-رواناب MIKE NAM در حوضه‌های فاقد داده‌های هواشناسی کافی (مطالعه موردی حوضه آبریز الله – جوکنک) :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

مسئله برآورد رواناب در حوضه‌ها با کمبود یا فقدان ایستگاه‌های هواشناسی همچنان به صورت یک مشکل در مدلهای هیدرولوژیکی مطرح است. در چنین شرایطی برآورد پارامترهای یک مدل هیدرولوژیکی خصوصا مدلهای مفهومی دارای عدم دقت زیادی می‌شود. هدف از این تحقیق شبیه‌سازی جریان روزانه با استفاده از یک مدل مفهومی در یک حوضه آبریز با اطلاعات هواشناسی ضعیف می‌باشد. حوضه مورد مطالعه حوضه آبریز الله جوکنک با مساحت ۲۳۷۰ کیلومتر مربع می‌باشد. از سوی دیگر ایستگاه‌های موجود در حوضه کم و با پراکنش نامناسب می‌باشد. از مدل MAKE NAM که در طبقه مدلهای مفهومی می‌باشد جهت پیش‌بینی جریان استفاده شده است. این مدل حوضه را به صورت یکپارچه در نظر می‌گیرد و پارامترهای مختلف هواشناسی ورودی به مدل خصوصا بارش باید به صورت متوسط کل حوضه در نظر گرفته شود. روشهای موجود مانند پلیگونهای تیسن یا خطوط هم باران در حوضه‌هایی با ایستگاه‌های محدود و پراکندگی نامناسب دارای عدم دقت زیادی هستند. ایستگاه‌های هواشناسی حوضه مورد مطالعه در این تحقیق به گونه‌ای است که تمام ایستگاه‌ها در حدود یک سوم کل حوضه پراکنده‌اند. در تحقیقی که در این مقاله صورت گرفته شد و با بررسی آمار درازمدت ایستگاه‌های موجود در حوضه مشخص شد که تاثیر ایستگاه‌ها در ماه‌های مختلف در رواناب خروجی حوضه متفاومت است و نمی‌توان از یک الگوی ثابت وزن‌دهی برای کل سال جهت برآورد بارش متوسط حوضه‌ای استفاده کرد. نتایج واسنجی و ارزیابی مدل مفهومی NAM نیز نشان می‌دهد که استفاده از الگوی متغییر وزن‌دهی در ماه‌های مختلف میزان همبستگی بدست آمده تا ۱۰ درصد در دوره واسنجی و ۲۰ درصد در دوره ارزیابی نسبت به الگوی ثابت بهبود یافته و پارامترهای مدل با دقت بیشتری برآورد می‌گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.