مقاله بررسی تصفیه پذیری شیرابه تولیدی از پسماند جامد شهری کرمان با استفاده ازفرآیند فنتون و عوامل موثر برآن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تصفیه پذیری شیرابه تولیدی از پسماند جامد شهری کرمان با استفاده ازفرآیند فنتون و عوامل موثر برآن دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تصفیه پذیری شیرابه تولیدی از پسماند جامد شهری کرمان با استفاده ازفرآیند فنتون و عوامل موثر برآن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تصفیه پذیری شیرابه تولیدی از پسماند جامد شهری کرمان با استفاده ازفرآیند فنتون و عوامل موثر برآن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تصفیه پذیری شیرابه تولیدی از پسماند جامد شهری کرمان با استفاده ازفرآیند فنتون و عوامل موثر برآن :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

از انجا که کیفیت شیرابه تابع کیفیت مواد زائد جامد تولیدی بوده و از تنوع زیاد برخوردار است روشهای تصفیه آن نیز متنوع است . در بسیاری موارد شیرابه زباله بدون هیچ گونه تصفیه ای در محیط رها می شود . عدم کنترل و بی توجهی نسبت به تصفیه و دفع صحیح شیرابه موجبات آلودگی محیط را فراوان می آورد . هدف از این مطالعه بررسی امکان کاربرد فرآیند فنتون در تصفیه شیرابه های زباله، شهر کرمان می باشد.در این مطالعه شیرابه رباله جمع آوری شده از ماشین های جمع آوری زباله شهر کرمان طی دو مرحله مورد تصفیه قرار گرفت .در مرحله اول جهت تصفیه موادآلی قابل تجزیه زیستی، به صورت بی هوازی تصفیه شد و درمرحله بعد شیرابه مورد تصفیه، با استفاده از فرآیند فنتون مورد تصفیه قرار گرفت و تاثیر پارامترهایی pH زمان تماس ، دوز بهینه (Fe+2) و (H2O2) بر ان نیز بررسی گردید. مقادیر حذف TSS,BOD5,COD پس از تصفیه بی هوازی شیرابه در پایلوت به ترتیب برابر با ۶۲% ، ۹۶% و ۸۹% بود. نسبت BOD5/COID نیز از ۰/۶ در شیرابه خام به ۰/۲ در شیرابه تصفیه شده، کاهش یافت .در فرآیند فنتون بیشترین مقادیر حذف COD برابر۷۸% در pH=3 زمان تماس =۷۵ دقیقه، غلظت آهن = ۱۴۰۰ میلی گرم در لیتر و غلظت H2O2 = 2500 میلی گرم درلیتر به دست آمد . نسبت COD/BOD5 روند افزایشی داشت واز ۰/۲ به ۰/۵۱ افزایشیافت که نشاندهنده افزایش تصفیه پذیری بیولوژیکی شیرابه پس از انجام فرآیند فنتون بود. کیفیت شیرابه از لحاظ آلودگی های مو جود درآن به وسیله تصفیه بیولوژیکی بی هوازی و تصفیه با فرآیند فنتون میزان زیادی بهبودیافت .مقادیر حذف COD پس از تصفیه بیولوژیکی و فرآیند فنتون به میزان زیادی کاهش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.