مقاله بررسی حضور باکتری های هتروتروف در آب آشامیدنی تبریز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی حضور باکتری های هتروتروف در آب آشامیدنی تبریز دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی حضور باکتری های هتروتروف در آب آشامیدنی تبریز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی حضور باکتری های هتروتروف در آب آشامیدنی تبریز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی حضور باکتری های هتروتروف در آب آشامیدنی تبریز :

تعداد صفحات:۱۸

چکیده:

امروزه باکتریهای هتروتروف تحت عنوان شاخص HPC به عنوان مکمل شاخص کلیفرم در کنترل کیفی آب مورد توجه قرار گرفته است . سازمان حفاظت محیط زیست آمریکا حداکثر مجاز تعداد باکتریهای هتروتروف را در شبکه های توزیع cfu/Ml 500 تعیین کرده است . نظر به اینکه تعیین باکتری های هتروتروف در آب شرب تبریز جزء آزمایشات معمول نمی باشد و اطلاعات منتشر شده ای در زمینه ی حضور باکتری های هتروتروف در شبکه آب آشامیدنی تبریز وجود نداشت لذا در مطالعه یحاضر شاخص HPC در آب شرب تبریز بررسی و تعیین گردید. نمونه آب از مناطق مختلف شهر تبریز، به گونه ای تهیه شد که کل شهر پوشش یابد . نمونه ها به صورت تصادفی و تحت شرائط استاندارد تهیه و از نظر شاخص HPC کلیفرم، کلر باقیمانده، کدورت، دما و PH مورد آزمایش قرار گرفتند .محیطهای کشت R-2A و نوترینت آگار (سوی آگا ر) برای باکتری های هتروتروف استفاده گردید . آزمایش HPC به روش پخش بشقابی انجام شد. نتایج از طریق آزمونهای آماری رگرسیون و T test مورد آنالیز قرار گرفتند. در ۵۰ % نمونه ها مورد مطالعه مناطق مختلف شهر باکتری های هتروتروف مشاهده شد . در ۶ منطقه شمارش باکتریهای هتروتروف بالای cfu/ml 500 گزارش شد . شاخص HPC در شبکه آب تبریز بر اساس محیط نوترینت آگار برابر cfu/ml340 ±۱۸۴براساس محیط R-2 آگار برابر cfu/ml 315 ± ۱۵۴بود . در محیط کشت نوترینت آگار رشد بهتری مشاهده شد . ارتباط معنی داری بین HPC و کلر باقیمانده در هر دو محیط کشت وجود داشت (برای نوترینت آگار P<0.05 ,R=-0.347 برای R-2 آگار P<0.05و R=-0.312بین HPC و pH نیز ارتباط معنی داری وجود داشت و با افزایش HPC ، pH افزایش می یافت )P<0.01 رابطه بین نتایج HPC در دو محیط نوترینت آگار و R-2A کاملا معنی دار بود (P<0.01,R=0.95 ) حضور باکتری های هتروتروف در ۵۰ % از نمونه مورد مطالعه نشان دهنده آن است که این باکتری ها در مناطق مختلف شبکه آب شرب تبریز حضور دارند لذا پایش ۶ ماهه یا حداقل یک ساله شاخص HPC در کنار باکتری های کلیفرم ومقایسه ی نتایج پایش دوره های زمانی مختلف می تواند به شناسائی وضعیت شبکه توزیع آب و اصلاح وضعیت مناطق مشکل دار و اطمینان بیشتر از کیفیت آب شرب کمک نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.