مقاله بررسی رسوبگذاری در سدهای انحرافی با استفاده از نرم افزار سه بعدی SSIIM (مطالعه موردی سد تنظیمی – انحرافی گتوند)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی رسوبگذاری در سدهای انحرافی با استفاده از نرم افزار سه بعدی SSIIM (مطالعه موردی سد تنظیمی – انحرافی گتوند) دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رسوبگذاری در سدهای انحرافی با استفاده از نرم افزار سه بعدی SSIIM (مطالعه موردی سد تنظیمی – انحرافی گتوند)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رسوبگذاری در سدهای انحرافی با استفاده از نرم افزار سه بعدی SSIIM (مطالعه موردی سد تنظیمی – انحرافی گتوند)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رسوبگذاری در سدهای انحرافی با استفاده از نرم افزار سه بعدی SSIIM (مطالعه موردی سد تنظیمی – انحرافی گتوند) :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

مسئله رسوب و فرایند انتقال آن از جمله مسایلی است که طی سالیان گذشته باعث شده که مشکلات و معضلات عدیده‌ای در زمینه‌های مختلف از جمله مهندسی رودخانه، مخازن سدها، سازه‌های هیدرولیکی و شبکه‌های آبیاری و زهکشی بوجود آید و هزینه‌های هنگفتی را به اقتصاد کشور تحمیل نماید و در صورتیکه این پدیده خوب شناخته نشود، امکان کاهش این هزینه‌ها وجود نخواهد داشت. لکن با توجه به ضرورتهای هر طرح لازم است برای صرفه‌جویی اقتصادی و در عین حال رفتارشناسی دقیق سیستم با توسل به مدلهای ریاضی بررسی‌های لازم انجام گرفته و راهکارهای ویژه و منطبق با شرایط طرح ارایه گردد هرچند قوانین و مبانی حاکم بر پدیده در طرحهای مختلف چندان متفاومت نمی‌باشد. پس برای مقابله با این پدیده لازم است مطالعات و بررسی‌های علمی انجام گرفته و با شناخت عوامل آن راهکارهای مناسب برای بهره‌برداری موثر انجام گیرد. هدف از این تحقیق بررسی عوامل موثر بر پدیده رسوبگذاری در محدوده سد تنظیمی-انحرافی گتوند می‌باشد. با جمع‌آوری اطلاعات مورد نیاز از سازمان مربوطه و ایستگاه هیدرومتری گتوند، بازه‌ای از رودخانه به طول تقریبی ۱۶ کیلومتر در بالادست سد انحرافی از نظر رسوب با توجه به وجود سد انحرافی با استفاده از نرم‌افزار سه‌بعدی SSIIM شبیه‌سازی شده است. رسوب جریان برای سال ۱۳۸۰ مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به اینکه راندمان تله اندازی مخزن سد تنظیمی-انحرافی گتوند عددی کوچک و حدود ۱۰ می‌باشد، رسوبگذاری در مخزن سد با در نظر گرفتن ساخت سد بزرگ گتوند علیا مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به فاصله نزدیک سد بزرگ گتوند علیا با سد تنظیمی-انحرافی گتوند، بعد از ساخت سد گتوندعلیا حجم زیادی از رسوبات رودخانه کارون در مخزن این سد ته‌نشین می‌شوند و به همین دلیل رسوبگذاری در پایاب این سد بشدت تحت‌تاثیر سد تنظیمی-انحرافی گتوند واقع می‌‌شود. با در نظر گرفتن راندمان تله‌اندازی مخزن سد گتوندعلیا حجم زیادی از رسوبات رودخانه کارون در مخزن این سد ته‌نشین می‌شوند و به همین دلیل رسوبگذاری در پایاب این سد بشدت تحت‌تاثیر سد تنظیمی-انحرافی گتوند واقع می‌شود. با در نظر گرفتن راندمان تله‌اندازی مخزن سد گتوندعلیا که حدود ۹۰ می‌باشد و همچنین دبی خروجی سد گتوندعلیا برای کارکرد آینده، می‌توان به نکته اشاره کرد که رسوبگذاری در مخزن سد تنظیمی-انحرافی گتوند بعد از ساخت سد بزرگ گتوندعلیا بشدت کاهش یافته و یا به عبارتی دیگر رسوبگذاری از ۳۰۰ هزار تن در سال (قبل از احداث سد گتوند علیا) به ۳۰ هزار تن در سال (بعد از احداث سد گتوندعلیا) کاهی می‌یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.