مقاله تعیین میزان عدد پراکسید در روغ نهای مصرفی در رستوران ها وساندویچ فروش یهای شهر یاسوج -۱۳۸۵


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین میزان عدد پراکسید در روغ نهای مصرفی در رستوران ها وساندویچ فروش یهای شهر یاسوج -۱۳۸۵ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین میزان عدد پراکسید در روغ نهای مصرفی در رستوران ها وساندویچ فروش یهای شهر یاسوج -۱۳۸۵  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین میزان عدد پراکسید در روغ نهای مصرفی در رستوران ها وساندویچ فروش یهای شهر یاسوج -۱۳۸۵،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین میزان عدد پراکسید در روغ نهای مصرفی در رستوران ها وساندویچ فروش یهای شهر یاسوج -۱۳۸۵ :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

امروزه تغییرات وسیع در شیوه زندگی سبب شده که میزان استفاده از غذاهای آماده افزایشیابد . این گونه غذاها عمدتاً به علت استفاده از روغن ها جهت سرخ کردن در درجه حرارت بالا ممکن است محتوای مواد سمی و نامطلوب باشند که سلامت مصرف کنندگان را تهدید می کنند . لذا این مطالعه با هدف تعیین میزان عدد پراکسید در روغن های مصرفی در رستورا نها و ساندویچ فروشی های شهریاسوج انجام گردید. مواد و روش ها : این مطالعه توصیفی بر روی تمامی ساندویج فروشی ها ( تعداد ۳۶ ) و ر ستوران ها (تعداد ۱۲ ) در شهرو در ساندویج فروشیها :یاسوج در سال ۱۳۸۵ انجام گرفت. زمان نمونه برداری در رستورا نها ساعت ۱۱:۳۰بوده است . روش نمونه برداری بر اساس استاندارد کشوری شماره ۴۹۳ به وسیله کارشناس اداره نظارت : ساعت ۱۲:۳۰بر مواد غذایی به همراه تکمیل فرم طراحی شده ضوابط بهداشتی انجام گرفت . نمونه ها جهت تعیین عدد پراکسید به آزمایشگاه مواد غذایی ارسال می گردید . روش تعیین عدد پراکسید بر اساس استاندارد کشوری شماره ۴۱۷۹ بوده است و میزان حد مجاز عدد پراکسید حداکثر ۷ میلی اکی والان در کیلوگرم بوده است . داده های جمع آوری شده با نرم افزار SPSS و شاخص های توصیفی بررسی گردید. نتایج نشان داد که حداقل ۵۰ درصد روغن های مصرفی در رستورا نها و حداقل ۷۰ درصد در ساندویچ فروشیها از نظر ضوابط بهداشتی دارای وضعیت نامطلوب بوده است. همچنین عدد پراکسید ۵۸/۳ درصد روغن های مصرفی دررستورانها و ۹۷/۳ درصد روغن های مصرفی در ساندویج فروشیها بالاتر از حد مجاز بوده است.اینیافت هها نشان داد که نحوه استفاده از روغ نها در طبخ مواد غذایی در رستورا نها و ساندویج فروشی های شهریاسوج نامطلوب بوده و استانداردهای لازم در این زمینه رعایت نمی شوند و ممکن است محتوی مواد سمی باشند و سلامت مصرف کنندگان را تهدید کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.