پاورپوینت نگه داری گل ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت نگه داری گل ها دارای ۱۳ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت نگه داری گل ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت نگه داری گل ها

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت نگه داری گل ها

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت نگه داری گل ها :

نگه داری گل ها

مقدمه

عوامل متعددی در طول عمر پس از برداشت یک محصول قبل از عرصه به بازار تأثیر می گذارند. محصول در بالاترین درجه کیفیت برداشت می شود و برای جلوگیری از افت کیفیت آن باید تکنیک هایی به اجرا درآید. آنچه مسلم است برای افزایش عمر پس از برداشت گل های گلدانی یا شاخه بریده، باید از خصوصیات آن گونه و رقم اطلاعات کافی در دست باشد. برای خریدار (مصرف کننده ) طول عمر گل در واقع معادل کیفیت تلقی می شود و گل هایی با طول عمر زیاد، ارزش مضاعف داشته و تقاضا برای این گلها همیشه ادامه خواهد داشت.

به طور کلی مزایای نگهداری گل های شاخه بریده به قرار زیر می باشد :

۱- تنظیم بازار و تعدیل نوسانات شدید قیمت در بازار عمده فروشی ۲- کاهش زوال ناشی از کم شدن تقاضای پیش بینی نشده ۳- پیش بینی تعطیلات و مناسبت های خاص ۴- بهبود راندمان تولید و کاهش مصرف سوخت ۵- امکان نقل و انتقال طولانی گل و افزایش صادرات ۶- عرضه کل خارج از فصل

به ۱۰
علت مهم کاهش طول عمر گل های شاخه بریده اشاره می شود : ۱- کاهش ذخیره مواد غذایی موجود در ساقه یا برگ های گل ۲- حمله باکتری ها، قارچ ها و عوامل بیماری زا ۳- بلوغ و پیری طبیعی ۴- پژمردگی، تنش آبی و انسداد آوندی ۵- خراشیدگی، لهیدگی و آسیب دیدگی ۶- نوسانات دمایی حین دوره انبارداری و حمل و نقل ۷- تغییر رنگ گلبرگ ها، ساقه ها و برگ ها ۸- تجمع اتیلن در هوای اطراف گل ها ۹- کیفیت پایین آب برای نگهداری گل های شاخه بریده ۱۰- شرایط و تکنیک های پایین تر از حد مطلوب

حال چگونه و با چه روش هایی می توان طول عمر گل های شاخه بریده را افزایش داد؟

گذشته از عوامل ژنتیکی که روی ماندگاری پس از برداشت گل های شاخه بریده اثر معنی دار و چشمگیری دارند، یکسری عوامل قبل از برداشت از قبیل : انتخاب گونه و رقم مناسب، خالک مناسب از نظر PH، زهکش، EC و غیره ;;. نور، دما، کوددهی، و تغذیه، آبیاری، رطوبت نسبی، آفات و بیماری ها، گازهای موجود در هوای اطراف گل و رعایت بهداشت روی این امر دخالت دارند.

۲-۱- زمان و نحوه برداشت گل

زمان و نحوه برداشت گل های شاخه بریده از اصلی ترین عوامل تعیین کننده طول عمر پس از برداشت آن می باشد. سه عامل برداشت به موقع، چگونگی و محل دقیق برش و نحوه برش از مهم ترین عوامل در برداشت گل های شاخه بریده هستند. گل های شاخه بریده برای عرضه به بازار بایستی در مرحله نموی مناسبی برداشت شوند. بهترین مرحله برداشت، به نوع محصول و نیاز بازار بستگی دارد. در گل شاخه بریده میخک، بهترین مرحله برداشت در ارقام استاندارد مرحله لبرنگی یا قلمویی.

مفهوم دوم بهترین زمان برداشت، بهترین زمان در طول شبانه روز است. گل های شاخه بریده می بایست در سردترین زمان روز و زمانی که آب شبنم یا باران روی سطح گیاه باشد، برداشت شوند. معمولاً صبح زود و پس از خشک شدن شبنم بهترین وقت برداشت است. اواخر عصر یا غروب نیز خوب است چرا که گیاهان در طول روز کربوهیدرات کافی ذخیره کرده اند و ذخیره غذایی خوبی برای ماده گیاهی فراهم است.

۲-۲- دما

پیش از سرد کردن از جمله تیمارهایی است که به سرعت دمای گل ها در مزرعه را به دمای مناسب انبار

کاهش می دهد. دمای کم باعث کاهش میزان تنفس گل ها شده و به آنها کمک می کند تا عمر بیشتری داشته باشند. سرد کردن به وسیله فن هایی صورت می گیرد که هوای سرد را از روی دسته های گل عبور می دهند و بهترین روش برای سرد کردن می باشد. این کار می تواند زمانی انجام شود که گل ها در سطل های آب یا در جعبه های خشک قرار دارند. پیش سرد کردن مرحله مهمی در ارسال گل به بازارهای دور دست و یا انبار کردن بلند مدت آن هاست.

۲-۳-
رطوبت نسبی

کمبود رطوبت نسبی (کمتر از ۷۰ تا ۹۵ درصد) باعث از دست دادن آب گل های شاخه بریده شده و
میخک با از دست دادن ۲۰ درصد وزن تر اولیه خود، در آستانه پژمردگی قرار خواهد گرفت.

۲-۵- استفاده از محلول های نگه دارنده

یک سری مواد با هدف افزایش عمر گلدانی گل های شاخه بریده به آب اضافه می
شود. این مواد شامل یک میکروب کش، یک منبع غذایی، یک تنظیم کننده pII ، آب و گاهی اوقات یک مویان یا هورمون است. عمر گلدانی گل هایی که در محلول های نگه دارنده نگهداری می شوند به صورت معنی داری بیشتر از گل هایی است که فقط در آب دی یونیزه نگهداری می شوند.

۲-۵-۱- میکروب کش
برای کنترل باکتری ها، مخمرها و کپک های قارچی استفاده می شوند. این میکروارگانیزم ها ا
ز

طریق تولید اتیلن، انسداد آوندهای چوبی، تولید توکسین و افزایش حساسیت به دماهای کم خسارت می زنند. تعداد ۱۰۰-۱۰ میلیون باکتری در یک میلی لیتر محلول، جذب آب را مختل می کند و ۳ میلیارد باکتری در یک میلی لیتر باعث پژمردگی گل ها می شود. ۸- هیدروکسی کینولین، هیپوکلرید سدیم (ماده موثر وایتکس ) و کلرین از مهمترین موادی هستند که جهت میکروب کشی استفاده می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.