مقاله بررسی کیفیت شیمیایی و پتانسیل خوردگی آبهای آشامیدنی تولیدی در پالایشگاه بندرعباس و ورودی به آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کیفیت شیمیایی و پتانسیل خوردگی آبهای آشامیدنی تولیدی در پالایشگاه بندرعباس و ورودی به آن دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کیفیت شیمیایی و پتانسیل خوردگی آبهای آشامیدنی تولیدی در پالایشگاه بندرعباس و ورودی به آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کیفیت شیمیایی و پتانسیل خوردگی آبهای آشامیدنی تولیدی در پالایشگاه بندرعباس و ورودی به آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کیفیت شیمیایی و پتانسیل خوردگی آبهای آشامیدنی تولیدی در پالایشگاه بندرعباس و ورودی به آن :

تعداد صفحات:۲۶

چکیده:

خوردگی یک واکنش فیزیکی شیمیایی بینیک ماده و محیط اطراف آن است که به تغییر خواص آن ماده منجر می گردد . آبهای خورنده با حمله به جدار داخلی لوله، مواد اولیه لوله ها را در خود حل می کنند و مشکلات عدیده ای را بوجود می آورند . زیانهای اقتصادی، تشکیل محصولات جانبی آبهای خورنده، بروز مشکلات مزه، بو، رنگ و ایجاد لکه، افزایش کدورت از مهمترین مشکلات مربوط به خورندگی است .یکی از روشهای ساده بررسی تمایل آب به رسوب گذارییا خوردگی کاربرد اندیس ، های خوردگی ( لانژلیه، رایزنر، DF، و پوکوریوس) است. این مطالعه پارامترهای کیفی آب و نیز پتانسیل خورندگی من ابع تامین آب پالایشگاه و شهر بندرعباس انجام گرفته است . در این بررسی پارامترهای pH ، قلیائیت، سختی کل، سولفات ، کلرور ، TDS، نیترات، نیتریت، فلوراید و آهن با روشهای استاندارد و نیز شاخصهای خورندگی شامل شاخص لانژلیه (LSI) ، رایزنر(RI)، پورکوریوس (PI) و با استفاده از فرمولها ونمودارها تعیین گردیدند . در خصوص آنالیز آماری از روش آنالیز خوشه های و تحلیل عاملی و از نرم افزار Minitab استفاده شده است . نتایج آزمایشها نشان داد که اغلب پارامترهای مربوط به کیفیت شیمیایی آب شهر بندرعباس در محدوده استانداردهای ملی بود تنها شاخص کل جامدات محلول بالاتر از استاندارد بود . اب تولیدی پالایشگاه به جز پارامتر فلوئور که صفر بود، در بقیه موارد استانداردها را تامین مینمود . اب تولیدی حاصل از اختلاط دو آب مزبور متناسب با استانداردهای مربوطه بود . بر اساس محاسبات شاخص های خورندگی و رسوبگذاری، سه نمونه آب شهر بندرعباس، تولیدی پالایشگاه و مخلوط آب شهر با آب شیرین پالایشگاه ، خورنده هستند . با توجه به نتایج مطالعه آبهای تحت بررسی دارای کیفیت قابل قبولی هستند و تنها در مورد دو پارامتر TDS و فلوئور ناهمخوانی با استاندارد وجود داشت که از طریق اختلاط دو آب در پالایشگاه این مشکل برطرف شدن است . همچنین براساس آنالیز آماری در خردادماه،تیر و مرداد ماه عامل اصلی تاثیرگذار پارامتر کلراید بوده و در ماههای شهریور،مهر و آذر ماه عامل اصلی تاثیرگذار بیکربنات کلسیم و قلیائیت بوده اند .آب ورودی به پالایشگاه ،تولیدی پالایشگاه،محله های سی هکتاری و کوی ملت و دانشگاه نسبت به دیگر مناطق پتانسیل خورندگی را دارا میباشند .بنابر این لازم است اقدامات کنترلی از قبیل پایشهای مداوم،استفاده از مواد کنترل کننده خوردگی و بکارگیری پوشش مناسب در لوله ها بعمل آید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.