مقاله بررسی میزان حذف بیولوژیکی PCBs موجود در روغنهای ترانسفورماتور کارخانه ذوب آهن اصفهان در راکتور بیوفیلم بیهوازی پر و خالی شونده به طور متوالی (ASBBR)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان حذف بیولوژیکی PCBs موجود در روغنهای ترانسفورماتور کارخانه ذوب آهن اصفهان در راکتور بیوفیلم بیهوازی پر و خالی شونده به طور متوالی (ASBBR) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان حذف بیولوژیکی PCBs موجود در روغنهای ترانسفورماتور کارخانه ذوب آهن اصفهان در راکتور بیوفیلم بیهوازی پر و خالی شونده به طور متوالی (ASBBR)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان حذف بیولوژیکی PCBs موجود در روغنهای ترانسفورماتور کارخانه ذوب آهن اصفهان در راکتور بیوفیلم بیهوازی پر و خالی شونده به طور متوالی (ASBBR)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان حذف بیولوژیکی PCBs موجود در روغنهای ترانسفورماتور کارخانه ذوب آهن اصفهان در راکتور بیوفیلم بیهوازی پر و خالی شونده به طور متوالی (ASBBR) :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

بی فنیل های پلی کلرینه شده که اصطلاحا آنها را PCBs می نامند، ترکیبات آلی کلره خاصی هستند که ازترکیب کلر با بی فنیل بوجود می آین د. این ترکیبات از دو حلقه بنزنی که بایک پیوندیک گانه کربن – کربن (C-C) به هم متصل گردیده اند، تشکیلیافته اند . به دلیل پایداری و مقاومت بالا و همچنین اثرات بهداشتی مخربی که دارند، از اهمیت بالایی برخوردارند مواد و روش ها : این مطالعه با استفاده از دو دستگاه راکتور بیوفیلم بیهوازی پر و خالی شونده متوالی (ASBBR) از جنس شیشه به حجم ۷ لیتر، شامل ۵ لیتر حجم مفید و ۲ لیتر فضای بیوگاز انجام گردید . دو لیتر از حجم مفید رآکتورها توسط مدیا از جنس فوم های پلییورتان (قطعات ۱×۱×۱ cm) پرگردید. سوبستره اصلی را روغن حاوی PCB ، وسوبستره کمکی و حلال روغن را در رآکتورهای اول و دوم به ترتیب اسید استیک و استون تشکیل می داد .. رژیم بهره برداری از راکتورها عبارت بود از : زمان تغذیه : ۱ دقیقه، زمان واکنش : ۲۳ ساعت و ۲۸ دقیقه، زمان ته نشینی : ۳۰ دقیقه و زمان تخلیه ۱ دقیقه . دمای ۳۷ درجه با استفاده از راکتورهای دوجداره مجهز به آب گرم، ترموکوپل و ترموستات تامین می گردید . آزمایش COD بر روی نمونه های سوبستره ورودی و پساب خروجی راکتورها بر اساس کتاب Standard Methods(2005) و آنالیز PCBs موجود در نمونه های سوبستره ورودی و پساب خروجی راکتورها به روش کروماتوگرافی گازی و آنالیز بیوگاز توسط دستگاه سنجش گازهای فرار انجام شد. بهترین عملکرد راکتورهای ASBBR در حذف PCBs در بارگذاری آلی ۱/۸۶g COD/L.d اتفاق افتاد که در این بار گذاری راندمان حذف PCBs در راکتور اول (سوبستره کمکی : اسید استیک )، ۹۹/۸۵ و در راکتور دوم (سوبستره کمکی : استون)، ۹۹/۵ بوده است . نتایج حاصل از آنالیز بیوگاز تولیدی از راکتورهای ASBBR نشان داد که میزان متان و دی اکسید کربن تولیدی در راکتور اول (سوبستره کمکی : اسید استیک ) به ترتیب ۶۲ و ۳۸ درصد و در راکتور دوم (سوبستره کمکی: استون) ۵۹ و ۴۱ درصد بوده است.نتیجه گیری : ازیافته های این تحقیق نتیجه گیری می شود که تجزیه بیولوژیکی PCBs محلول در روغن در بارگذاری حداکثر(حدود ۵gCOD/L.d ) با تزریق مقدار ۰/۵میلی لیتر ( ۵۰۰ میکرولیتر ) روغن خام ترانسفورماتور، حاوی میلی گرم در لیتر ،PCBs در راکتورهای ASBBR مورد استفاده در این مطالعه امکان پذیر می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.