مقاله بررسی کارآئی فنی واحدهای انجیرکاری و عوامل مؤثر بر آن در شهرستان استهبان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کارآئی فنی واحدهای انجیرکاری و عوامل مؤثر بر آن در شهرستان استهبان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کارآئی فنی واحدهای انجیرکاری و عوامل مؤثر بر آن در شهرستان استهبان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کارآئی فنی واحدهای انجیرکاری و عوامل مؤثر بر آن در شهرستان استهبان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کارآئی فنی واحدهای انجیرکاری و عوامل مؤثر بر آن در شهرستان استهبان :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

به نظر م یرسد بهبود کارآئی مناسبترین روش برای تحقق نرخ رشد لازم در تولید محصولات بخش کشاورزی است.براین اساس، این مطالعه ضمن انتخاب مناسبترین شکل تابع تولید انجیر و بررسی وضعیت بکارگیری نهادههای تولید در تولید این محصول، به منظور تعیین کارایی فنی واحدهای بهرهبرداری و عوامل مؤثر آن، به تخمین همزمان تابع تولید مرزی و تابع عوامل مؤثر بر عدم کارآئی تولید این محصول پرداخته است. آمار و اطلاعات مورد استفاده، مربوط به انجیرکاران شهرستان استهبان، عمدهترین منطقه تولید انجیر کشور، در سال زراعی ۸۶-۸۵ بوده که با استفاده از روش نمون هگیری تصادفی دو مرحله ای جمع آوری شد.نتایج بیانگر آن است که واحدهای انجیرکاری شهرستان استهبان از نظر تعداد نیرویکار خانوادگی و روزمزد و میزان بر مصرفی (گردهافشانی) در سطح منطقی تولید عمل میکنند. مهمترین نهاده در افزایش تولید این محصول، میزان بر مصرفی و پس از آن نیروی کار خانوادگی است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.