مقاله بررسی مزیت های نسبی محصولات زراعی در استان سیستان و بلوچستان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی مزیت های نسبی محصولات زراعی در استان سیستان و بلوچستان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی مزیت های نسبی محصولات زراعی در استان سیستان و بلوچستان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مزیت های نسبی محصولات زراعی در استان سیستان و بلوچستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی مزیت های نسبی محصولات زراعی در استان سیستان و بلوچستان :
تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
یکی از مسائل اساسی که در برنامه ریزی های توسعه ملی و منطقه ای باید مورد توجه جدی قرارگیرد، شناسایی مزیت های نسبی مناطق مختلف در تولید محصولات گوناگون است . بنابراین، در این مطالعه تلاش شده است تا مزایای نسبی و اولویت های کشت محصولات زراعی در استان سیستان و بلوچستان مشخص گردد . شاخص های مورد استفاده در این مطالعه جهت تعیین مزیت های نسبی عبارتند از : شاخص مزیت در عملکرد YAI ، شاخص مزیت در مقیاس SAI و شاخص مزیت کل AAI اطلاعات مورد نیاز در این مطالعه از آمارنامه های کشاورزی در سال های مختلف و مرکز آمار ایران به دست آمده است.نتایج این مطالعه نشان می دهد که تنها برخی محصولات مانند : توتون و تنباکو، کلزا، پیاز، هندوانه و شبدر دارای مزیت نسبی معنی د ار در تولید می باشند . از اینرو، توسعه و بهزراعی کشت این محصولات نتایج مثبتی برای اقتصاد ملی و منطقه ای به همراه خواهد داشت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.