مقاله ارزیابی نحوه امداد و نجات و فرآیند تأمین اسکان اضطراری به دنبال زمین لرزه ۲۶ دسامبر ۲۰۰۳ میلادی شهر بم در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی نحوه امداد و نجات و فرآیند تأمین اسکان اضطراری به دنبال زمین لرزه ۲۶ دسامبر ۲۰۰۳ میلادی شهر بم در ایران دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی نحوه امداد و نجات و فرآیند تأمین اسکان اضطراری به دنبال زمین لرزه ۲۶ دسامبر ۲۰۰۳ میلادی شهر بم در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی نحوه امداد و نجات و فرآیند تأمین اسکان اضطراری به دنبال زمین لرزه ۲۶ دسامبر ۲۰۰۳ میلادی شهر بم در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی نحوه امداد و نجات و فرآیند تأمین اسکان اضطراری به دنبال زمین لرزه ۲۶ دسامبر ۲۰۰۳ میلادی شهر بم در ایران :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

پس از وقوع یک زمین لرزه مخرب بر اساس مطالعات موجود ،زمان طلایی جهت نجات جان افراد گرفتار شده در زیر آوار تا حداکثر ۲۴ ساعت بعد از وقوع زلزله می باشد. که در این مدت احتمال نجات حداکثر ۸۱ درصد می باشد و بعد از آن نیز تا حدود یک هفته از زمان وقوع زلزله امکان نجات وجود دارد. در این زمان دقایق و ثانیه ها برای هر فرد می تواند با ارزش و در زنده ماندن آن مؤثر باشد. به دنبال زمین لرزه ۶/۵ ریشتری ۲۶ دسامبر ۲۰۰۳ میلادی شهر تاریخی بم واقع در جنوب شرقی کشور ایران که آن را می توان اولین زلزله شهری در تاریخ معاصر ایران دانست، بیش از ۳۱۰۰۰ نفر کشته، در حدود ۲۰۰۰۰ نفر مجروح و بالغ بر ۷۵۰۰۰ نفر بی خانمان گشتند. نسبت کشته ها به کل جمعیت شهر تقریبا ۳۰ درصد ساکنین و دو برابر مجروحین بود. در حالی که در اکثر زلزله های بزرگ دنیا (بزرگای بیش از ۷ در مقیاس ریشتر) در بدترین شرایط تعداد کشته شدگان به یک سوم میزان مجروحین می رسد. لذا در این مقاله پس از ارزیابی نحوه امداد و نجات و فرآیند تأمین اسکان اضطراری به دنبال زمین لرزه مذکور ، به بیان موانع و مشکلات موجود در انجام این مرحله مهم از چرخه مدیریت بحران پرداخته شده و پس از نتیجه گیری، پیشنهادات راهبردی جهت موفقیت در انجام این مرحله بیان می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.