مقاله استفاده از پودر لوبیای جوانه زده در تولید سوسیس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از پودر لوبیای جوانه زده در تولید سوسیس دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از پودر لوبیای جوانه زده در تولید سوسیس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از پودر لوبیای جوانه زده در تولید سوسیس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از پودر لوبیای جوانه زده در تولید سوسیس :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

در این تحقیق با توجه به ارزش تغذیه ای بالای پودر لوبیای جوانه زده امکان استفاده از این ماده مغذی به جای آرد در تولید سوسیس معمولی مورد بررسی قرار گرفت. لوبیای چیتی در بازار تهیه و پس از ۲۴ ساعت خیس گذاری در آب معمولی جوانه زنی به مدت ۷۲ ساعت در دمای معمولی انجام شد. لوبیاهای جوانه زده ۲۴ ساعت در دمای ۵۰ درجه سانتی گراد خشک شدند. لوبیاهای جوانه زده پس از خشک شدن پودر شده و در دمای منهای ۱۵ درجه سانتیگراد تا موقع مصرف نگهداری شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.