مقاله عیین مزیت نسبی غلات (گندم، جو و ذرت دانه ای) و مقایسه آن با مزیت نسبی محصولات مهم جالیزی در منطقه جیرفت و کهنوج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله عیین مزیت نسبی غلات (گندم، جو و ذرت دانه ای) و مقایسه آن با مزیت نسبی محصولات مهم جالیزی در منطقه جیرفت و کهنوج دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عیین مزیت نسبی غلات (گندم، جو و ذرت دانه ای) و مقایسه آن با مزیت نسبی محصولات مهم جالیزی در منطقه جیرفت و کهنوج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عیین مزیت نسبی غلات (گندم، جو و ذرت دانه ای) و مقایسه آن با مزیت نسبی محصولات مهم جالیزی در منطقه جیرفت و کهنوج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عیین مزیت نسبی غلات (گندم، جو و ذرت دانه ای) و مقایسه آن با مزیت نسبی محصولات مهم جالیزی در منطقه جیرفت و کهنوج :

تعداد صفحات:۲۸

چکیده:

مزیت نسبی یکی از معیارهای مهم اقتصادی جهت برنامه ریزی تولید، صادرات و وار دات است . در مطالعه حاضروجود یا عدم وجود مزیت نسبی تولید غلات (گندم، جو و ذرت دانه ای ) در منطقه جیرفت و کهنوج در سال زراعی ۸۶-۸۵ با استفاده از دو نوع شاخص شناسایی مزیت نسبی تعیین و با محصولات مهم جالیزی منطقه (سیب زمینی، خیار و گوجه فرنگی ) مقایسه شد . شاخصهای نوع اول شاخص منفعت خالص اجتماعی، هزینه منابع داخلی و نسبت هزینه به منفعت اجتماعی و شاخصهای نوع دوم شاخص کارایی مزیت، مقیاس مزیت و شاخص جمعی مزیت بودند .بر اساس نتایج تحقیق و با استفاده از شاخصهای نوع دوم، به ترتیب متوسط عملکرد محصولات خیار، ذرت دانه ای و گوجه فرنگی و درجه تمرکز محصولات خیار، گوجه فرنگی، سیب زمینی و ذرت دانه ای نسبت به همه محصولات زراعی منطقه جیرفت و کهنوج بالاتر از متوسط کل کشور و نشاندهنده ترجیح کشاورزان منطقه به کشت این محصولات بود . بر مبنای شاخصهای نوع اول در شرایط فعلی منطقه، محصول خیار مزیت نسبی داشت . محاسبه ضرایب حمایت اسمی محصولات نشان داد که یارانه غیر مستقیم به تولید گندم، جو، سیب زمینی و ذرت دانه ای پرداخت شده است . بر اساس نتایج حاصل از ماتریسهای تحلیل سیاستی، در شرایط مداخله دولت سود بازاری برای تولید کنندگان گندم، ذرت دانه ای ، سیب زمینی و خیار وجود داشته، به علاوه تنها نظام تولیدی محصول خیار دارای کارایی بوده است و تولیدکنندگان دو محصول خیار و گوجه فرنگی در شرایط مداخله دولت نسبت به تجارت آزاد سود کمتری کسب کرده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.