مقاله کاهش ضایعات نان حجیم قالبی با استفاده از فیلم های نانویی در سال اصلاح الگوی مصرف
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کاهش ضایعات نان حجیم قالبی با استفاده از فیلم های نانویی در سال اصلاح الگوی مصرف دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کاهش ضایعات نان حجیم قالبی با استفاده از فیلم های نانویی در سال اصلاح الگوی مصرف کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاهش ضایعات نان حجیم قالبی با استفاده از فیلم های نانویی در سال اصلاح الگوی مصرف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کاهش ضایعات نان حجیم قالبی با استفاده از فیلم های نانویی در سال اصلاح الگوی مصرف :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
حضرت آیت الله خامنهای در پیام نوروزی خود ضمن تبریک سال ۱۳۸۸ و با اشاره به تحولات جهانی و موفقیتهای ملت ایران در سال گذشته تصریح داشتند که در سال گذشته شعار نوآوری و شکوفایی به طور جدی مورد توجه بوده و در آینده نیز این روند ادامه خواهد داشت. ایشان با نگاهی به دورنمای سال جدید، این سال را سالی بسیار مهم خواندند و تاکید کردند: ما دچار اسراف هستیم و اجمالا عرض میکنم بسیاری از منابع کشور، دچار اسرافگریهای ماست و به هدر میرود و این امر منتهی به افزایش شکاف بین فقرا و اغنیا میشود و لذا باید الگوی مصرف را اصلاح کنیم; "من از عموم و مردم و مسؤولین درخواست میکنم که به سمت اصلاح الگوی مصرف بروند و من امسال را سال حرکت مردم و مسؤولین به سوی اصلاح الگوی مصرف میدانم". یکی از کاربردهای فناوری نانو در صنعت کشاورزی، بستهبندی محصولات غذایی در فیلمهای نانونیی به منظور افزایش عمر و مدت نگهداری آن میباشد. علیرغم ضایعات بسیار زیاد نان در کشور، کاری در زمینه بستهبندی نانویی نان حجیم قالبی گزارش نشده است. در این پژوهش، تاثیر هفت نوع فیلم نانویی تهیه شده بر رطوبت و ویژگیهای حسی نان بستهبندی شده، در دماهای نگهداری ۵، ۲۰ و ۳۵ درجه سلسیوس مورد بررسی قرار گرفت و نتایج آن با فیلم شاهد (فاقد ذرات نانو) مقایسه شد. دادهها حاکی از معنادار بودن اثرات سهگانه نوع فیلم، دما و مدت نگهداری بر میزان رطوبت در سطح ۹۹/۰ میباشد. همچنین اثرات متقابل دوگانه، بر میزان بیاتی نان در دو سطح ۹۹/۰ و ۹۵/۰ درصد معنادار بوده است. در فیلمهای نانویی، با افزایش ذرات نانو، میزان بیاتی کاهش یافت. همچنین نتایج بیانگر آن بود که در دو دمای Cْ۲۰ و Cْ۳۵، طراوت اولیه بیشتر از دمای Cْ ۵ حفظ شده و نان دیرتر بیات میشود. ولی در کل، ماندگاری نان در دمای Cْ ۵ بیشتر از دو دمای دیگر است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.