پاورپوینت عایق‌های فشار قوی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت عایق‌های فشار قوی دارای ۲۵ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت عایق‌های فشار قوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت عایق‌های فشار قوی

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت عایق‌های فشار قوی

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت عایق‌های فشار قوی :

اسلاید ۱ :

تخلیه سطحی

مقصود از تخلیه سطحی، تخلیه‌ای است که بر روی سطح عایق جامد یا مایع صورت گیرد. در حقیقت، این سطح فصل مشترک دو نوع عایق جامد و گاز، جامد و میع و یا مایع و گاز است. استقامت الکتریکی این فصل مشترک معمولاً کمتر از استقامت الکتریکی هر یک از دو عایق است. برای روشن شدن مطلب، آزمایش زیر را انجام می‌دهیم:

اسلاید ۲ :

آزمایش

دو الکترود صفحه‌ای را به فاصله معین d از یکدیگر در هوا قرار می‌دهیم و ولتاژ بین دو صفحه را بالا می‌بریم تا شکست ایجاد شود. ولتاژ شکست را یادداشت می‌کنیم و U1 می‌نامیم. در مرحله بعد، مطابق شکل زیر یک عایق جامد مانند شیشه یا چینی یا فیبر استخوانی را بین دو صفحه قرار می‌دهیم و آزمایش را تکرار می‌کنیم. ولتاژ شکست را U2 می‌نامیم. ولتاژ U2 کمتر از ولتاژ U1 است و تخلیه بر روی سطح عایق جامد یعنی فصل مشترک عایق‌های جامد و گاز انجام می‌شود، در صورتی که استقامت الکتریکی ماده عایق جامد (شیشه، چینی، فیبر استخوانی) بیشتر از  استقامت الکتریکی هوا در شرایط عادی است.

اسلاید ۳ :

مهمترین دلیل این مطلب، آلودگی در سطح عایق جامد است. این آلودگی خواهی نخواهی بر روی فصل مشترک وجود دارد و باعث افزایش قابلیت هدایت الکتریکی در این سطح می‌گردد. این آلودگی ناخواسته البته یکنواخت نیست و در نتیجه تقسیم ولتاژ بر روی سطح عایق جامد نیز یکنواخت نخواهد بود. پس در قسمتی از این سطح (قسمت تمیز) شدت میدان الکتریکی بزرگ می‌شود و در قسمت دیگر (قسمت آلوده) شدت میدان کوچک می‌گردد. شدت میدان بزرگ باعث شکست می‌شود و شرایط شکست در تمام طول را فراهم می‌کند. با شکست عایق در یک قسمت، کل ولتاژ در قسمت دیگر افت می‌کند و شدت میدان در آن قسمت بالا می‌رود.

اسلاید ۴ :

دلایل دیگر شکست بر روی فصل مشترک، ناهمواری این سطح و افزایش شدت میدان الکتریکی در فرورفتگی‌هاست. دلیل دیگر لبه‌های نشست عایق جامد بر روی الکترودهاست. در این لبه‌ها، به دلیل اینکه ضریب دی الکتریکی عایق جامد بزرگتر از ضریب دی الکتریکی گاز است، شدت میدان الکتریکی بالا می‌رود و باعث شروع تخلیه می‌گردد. دلیل دیگر این است که عایق به صورت کامل بر روی الکترود نمی‌نشیند و در این محل نیز شدت میدان به نسبت ضرایب دی الکتریکی دو عایق بالا می‌رود. این نکات در شکل زیر نشان داده شده است.

اسلاید ۵ :

در تخلیه سطحی، اگر سطح عایق را صاف درنظر بگیریم، شدت میدان الکتریکی بر روی فصل مشترک دو عایق و در هر یک از دو عایق مجاور برابر است. آزمایش نشان می‌دهد که اگر طول فصل مشترک را با شکل دادن به عایق زیاد کنیم، استقامت الکتریکی بالا می‌رود. از این رو برای جلوگیری از تخلیه سطحی، در سطح عایق جامد با روش‌های مختلف، فرورفتگی و برآمدگی ایجاد می‌کند یا این سطح را نسبت به خصوص نیرو مایل انتخاب می‌کنند تا شدت میدان بر روی آن کاهش یابد. به این دلیل مقره‌های فشار قوی دارای شیارها و برآمدگی‌هایی هستند. طول کوتاهترین نخی را که می‌توان بر روی سطح عایق خواباند و از یک الکترود به الکترود دیگر رساند، طول خزندگی گویند. این طول را برای مقره‌ها بسته به آلودگی محیط و ولتاژ نامی مقره انتخاب می‌کنند. استانداردها، برای انتخاب طول خزندگی بسته به میزان آلودگی دستورالعمل دارند. مهمترین آلودگی‌ها، نمک دریا همراه با رطوبت است. آلودگی‌های صنعتی نیز مهم هستند.

اسلاید ۶ :

شکل (الف) زیر، یک مقره آویز برای هوای آزاد و شکل (ب) دو نوع پایه عایق برای پست‌های گازی را نشان می‌دهد که در آنها طول خزندگی با شیارها افزایش داده شده است. در یک مورد علاوه بر شیار، عایق نسبت به خطوط نیرو، مورب است.

اسلاید ۷ :

تخلیه خزنده

در تخلیه خزنده خطوط نیرو در امتداد فصل مشترک نیست، ولی شدت میدان الکتریکی بر روی سطح و در امتداد فصل مشترک در بعضی قسمت‌ها بسیار بزرگ است. این بزرگ شدت میدان در بعضی قسمت‌ها معمولاً از طرز خاص ساختمان الکترودها و عایق ناشی می‌شود. برای مثال اگر مطابق شکل زیر دو الکترود یکی به صورت صفحه و یکی به صورت تیغه (ورقه) یا میله همراه با یک عایق جامد به صورت ورقه داشته باشیم، شدت میدان الکتریکی بر روی فصل مشترک و در اطراف الکترود تیغه‌ای بسیار بزرگ می‌شود.

اسلاید ۸ :

موارد تخلیه خزنده، یعنی افزایش شدت میدان الکتریکی بر روی فصل مشترک دو عایق به دلیل طرز خاص ساختمان دستگاه، بسیار زیاد است. این مورد در سرکابل، مقره عبوری یا بوشینگ، سیم‌پیچ ژنراتور و موتورهای الکتریکی فشار قوی و غیره پیش می‌آید. بسته به مورد و میزان ولتاژ راه‌هایی برای کاهش این شدت میدان وجود دارد که در این بحث به رفتار عایق در چنین موردی اشاره می‌گردد.

شکل زیر، یک بوشینگ ساده را نشان می‌دهد که شامل یک میله هادی در داخل، یک لوله عایق در وسط و یک لوله هادی در بیرون است. خطوط هم‌پتانسیل نیز در قسمتی از میدان رسم شده‌اند. هرچه ضریب دی‌الکتریک عایق جامد بزرگتر باشد، شدت میدان بر روی سطح عایق در اطراف لوله هادی بیشتر است. ظرفیت‌ها مشخص کننده یک مقسم ولتاژ هستند که تقسیم ولتاژ بر روی آنها متناسب با آنها انجام می شود. هرچه ضریب دی الکتریک‌ عایق جامد بیشتر باشد، ظرفیت Co بزرگتر و افت ولتاژ بر روی ظرفیت C1 بیشتر است. در نتیجه اختلاف بین نقطه A با لوله ‌هادی بیشتر می‌شود.

اسلاید ۹ :

در شکل زیر، میدان الکتریکی برای این حالت همراه با شکست خطوط نیرو و هم‌پتانسیل در عبور از فصل مشترک دو عایق نشان داده شده است. این میدان دارای اهمیت خاص می‌باشد و مناسب است که خوب با آن آشنا باشیم. عدد دی الکتریک عایق جامد — در مورد شکل نسبتاً کوچک و برابر ۶/۱ است. با بزرگ شدن این کمیت، شدت میدان بر روی سطح عایق و شکست خطوط نیرو و میدان، در عبور از دو عایق بیشتر می‌شود.

اسلاید ۱۰ :

شکل زیر، اثر تخلیه خزنده بر روی سطح عایق جامد را برای ولتاژهای ضربه مثبت و منفی نشان می‌دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.