پاورپوینت تأثیر اسیدهای چرب کونژوگه بر روی میزان چربی شیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت تأثیر اسیدهای چرب کونژوگه بر روی میزان چربی شیر دارای ۳۵ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت تأثیر اسیدهای چرب کونژوگه بر روی میزان چربی شیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت تأثیر اسیدهای چرب کونژوگه بر روی میزان چربی شیر

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت تأثیر اسیدهای چرب کونژوگه بر روی میزان چربی شیر

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت تأثیر اسیدهای چرب کونژوگه بر روی میزان چربی شیر :

اسلاید ۱ :

معرفی اسید لینولئیک کونژوگه شدن موجود در چربی شیر و اهمیت آن در تغذیه درمانی

چربی شیر حاوی چندین ترکیب بیولوژیکی ویژه می باشد که به روشنی نقش تاثیر گذارنده آنها به عنوان عوامل ضدسرطان شناخته شده است . یکی از این ترکیبات، اسید لینولئیک کونژوگه می باشد و فراورده های مختلف لبنی منبع عمده این ترکیبات بوده و عمدتاً در رژیم غذایی انسان گنجانده می شود. در اکثر تحقیقات پزشکی، اثرات ضد سرطانی این ترکیبات بر روی مدلهای حیوانی صورت پذیرفته و ثابت شده است که اسید لینولئیک کونژوگه (CLA) تاثیرات مثبتی بر کاهش این بیماری دارد. در گاوهای شیرده، مسیر تولید و سنتز این ترکیب، از طریق جذب اسیدهای چرب واسطه بیوهیدروژنه شده شکمبه و متعاقباً تبدیل آن به شکل کونژوگه توسط آنزیم های Desaturase غدد پستانی می باشد . مطالعات متعددی ، اثرات اساسی و قابل توجه عوامل تغذیه ای را روی غلظت اسید لینولئیک کونژوگه چربی شیر، نشان داد و همچنین مشخص شده است که گاوهای یک گله در قابلیت سنتز اسید لینولئیک کونژوگه، تفاوت ژنتیکی انفرادی از خود نشان می دهند.

بطور کلی با استفاده از دستکاریهای جیره و شاید از طریق انتخاب ژنتیکی، محتوای اسید لینولئیک کونژوگه چربی شیر را افزایش داد. وجود اسید لینولئیک کونژوگه مثال روشنی است که شیر حاوی ترکیبات دارویی خاص است که خصوصیات خارق العاده تغذیه ای آن را مهیا می کند.

اسلاید ۲ :

مقدمه

شیر و فراورده های لبنی حاصل از آن مهمترین منابع غذایی مورد استفاده در تغذیه هستند که احتیاجات انرژی و پروتئین با کیفیت بالا و انواع ویتامین ها و مواد معدنی را برآورده می کنند. اخیراً محورهای تحقیقاتی بر روی تغییر محتوای چربی و پروتئین شیر و تغییرات ترکیبات با ارزش تغذیه ای متمرکز شده است. و کاربرد شیر در برنامه های غذایی برای کاهش عفونتهای حلق و گلو مورد استفاده را مورد بررسی قرار می دهد. بهرحال امروزه نتایج بررسی های متعدد نشان می دهد که محتوای غذاهای مورد استفاده با عوامل پیشگیری کننده یا متعدد کننده ابتلا به بیماریها مرتبط می باشد به عنوان مثال کاملاً مشخص شده است که مرگ و میرهای با منشاء سرطان با نوع جیره غذایی ارتباط دارد. همچنین تاثیر غذاهای مختلف بر روی سلامتی انسان مورد بررسی قرار می گیرد.

اصطلاح Functional Food غالباً برای توصیف عمومی دسته ای از غذاهای مورد استفاده در تغذیه انسان به کار می رود که ارزش دارویی ماورایی دارد . parody و همکاران لیستی از فرآورده های شیری که اثرات ضرر سرطانی را دارند، تهیه نمودند.

اسلاید ۳ :

کشف نقش اسید لینولئیک به عنوان Functional Food به دو دهه اخیر برمی گردد مقارن با زمانی که Pariza و همکارانش متوجه شده اند که گوشت شامل عواملی ضد جهش زا و همچنین حاوی مقادیری از ایزومرهای اسید لینولئیک کونژوگه هستند. تحقیقات بعدی ثابت کرد که در هنگام شیوع چندین نوع تومور سرطانی در مدلهای حیوانی مانند موش، میزان سنتز اسید لینولئیک کونژوگه به طور معنی داری کاهش می یابد. همچنین ثابت شده است که مقادیر ترکیبات طبیعی ضدسرطانی با منشاء گیاهی بسیار جزئی می باشد با این وجود اسید لینولئیک کونژوگه ها ترکیبی نادر و بی مانندی در مقایسه با سایر ترکیبات ضدسرطان می باشد که با وجود مقادیر ناچیز در تولیدات لبنی و گوشت نشخوارکنندگان اثرات اعجاب آوری از خود نشان می دهد. مطالعات پزشکی پیرامون شناخت سایر جنبه های اسیدهای لینولئیک کونژوگه در حال توسعه است و ثابت شده است که اسید لینولئیک کونژوگه اثرات درمانی زیادی را از خود نشان داده است. این اثرات مفید، شامل کاهش تجمع چربی در بدن، به تاخیر انداختن بروز دیابت نوع II و تاخیر گسترش تصلب شریان و بهبود و جلوگیری از پوکی استخوان و بهبود عملکرد سیستم ایمنی می باشد. در سالهای اخیر، جستجو برای یافتن سایر اثرات مفید نیز ادامه دارد. اسید لینولئیک کونژوگه یک ترکیب حاوی ایزومرهای موضعی وهندسی یک اسید چرب ۱۸ کربنه با دو پیونده دوگانه می باشند. در اسیدهای چرب، دو جفت پیوند دوگانه معمولاً دارای یک گروه متیلن بین خود هستند اما در اسید لینولئیک مذکور، یک ترکیب کونژوگه می باشد. وجود اسیدهای چرب با بندهای دوگانه کونژوگه اولین بار توسط Booth و همکاران (۱۹۳۵) در فرآورده های غذایی شناسایی شد. به طور تئوریک یک ایزومری موضعی اسید لینولئیک کونژوگه ممکن است در موقعیت جفت باندهای دوگانه متفاوت باشد. (۷ -۹ – ۸- ۱۰- ۹ – ۱۱- ۱۰ -۱۲ ) و یا از لحاظ ایزومری هندسی ممکن است ۹ – Trans. Cis – ۱۵-cis,11 و ۱۲ cis می باشد.

اسلاید ۴ :

تفاوت دیگری که بین ایزومرهای این اسید چرب می تواند وجود داشته باشد در وضعیت ایزومرهای هندسی نسبت به هم می باشد و عملاً ممکن است به صورت Cis – tans یا Tarns –Cis و یا trans – trans می باشد و عملاً تمام این حالات ممکن است. مطالعات مختلف بر روی مدلهای حیوانی به خوبی ثابت شده است که ایزومرهای مختلف اسید لینولئیک کونژوگه دارای تفاوت معنی داری در عملکردشان می باشد. Parodi و همکاران (۱۹۷۷) اولین بار ثابت کرد که چربی موجود در شیر، اسید لینولئیک کونژوگه ای از نوع ۹- ‍Cis ترانس ۱۱ می باشد و این ایزومری در حدود ۷۵ تا ۹۵ درصد از کل ایزومری های احتمالی در چربی شیر را بخود اختصاص داده است. این مسئله بسیار حائز اهمیت است که چرا که تنها ایزومری Cis-9 ترانس۱۱، اسید لینولئیک کونژوگه می باشد که اثرات ضدسرطانی بسیاری از خود نشان می دهد. در مطالعات جدید انجام شده ثابت شده است که موشهایی که از جیره های حاوی کره طبیعی با ایزومری سیس ۹ و ترانس ۱۱، اسید لینولئیک کونژوگه تغذیه نموده اند شیوع تومورهای پستانی پایینی را در مقایسه با گروه شاهد نشان داده اند. دومین ایزومری عمده اسید لینولئیک کونژوگه در چربی شیر، ترانس ۷ و سیس ۹ می باشد که تقریباً ۱۰% را به خود اختصاص داده است . در تحقیقات موجود، هنوز تاثیرات بیولوژیکی این ایزومرها بررسی نشده است زیرا مقادیر دسترسی به این ایزومری خاص، بسیار محدود می باشد.

تجربه و تحلیل پنیرهای تجاری ثابت کرد که ایزومری Cis-9 و ۱۱- trans یک ایزومری غالب (۸۴% -۷۸) و ایزومری (۵%-۹) trans- trans و ایزومری Cis-trans ] trans-Cis  و ایزومری Cis- Cis کمتر از ۱% می باشد.

اسلاید ۵ :

عوامل تاثیر گذارنده بر روی محتوای اسید لینولئیک چربی شیر:

  • تعدادی از مقالات تحقیقی اثرات عوامل مختلف را بر روی اسید لینولئیک چربی شیر نشان داده است. نتایج حاصله نشان داده است که ذخیره و نگهداری فرآورده های لبنی فاقد اثرات منفی بر روی پایداری این ترکیب می شود.
  • تفاوتهای عمده ای در گله های گاو شیری از لحاظ وجود اسید لینولئیک کونژوگه وجود دارد. به هر حال با وجود یکسان سازی فاکتورهای مدیریتی و استفاده از جیره یکسان هنوز تنوع اساسی بین گاوها از این لحاظ وجود دارد.
  • تنوع که بین محتوای CLA چربی شیر وجود دارد در هر صورت بیشتر از جیره غذایی تاثیر می پذیرد بطور کلی

اسلاید ۶ :

عوامل تغذیه ای که بر روی میزان اسید لینولئیک کونژوگه اثر گذار است عبارتند از:

  • دسته اول عوامل تغذیه ای هستند که سوبستراهای لپیدی را برای بیوهیدروژناسیون در شکمبه مهیا می کند.
  • گروه دوم شامل فاکتورهای تغذیه ای هستند که محیط شکمبه جمعیت و باکتریهای موجود در آن را تحت تاثیر قرار می دهد نسبت علوفه به کنسانتره از اصلی ترین مواردی است که قادر است تاثیرات مهمی را در فرایند بیوهیدروژناسیون و محیط شکمبه را ایجاد کند.
  • گروه سوم شامل پارامترهای تغذیه ای است که اثرات ترکیبی بر سوبستراهای لیپیدی و جمعیت باکتریهای شکمبه دارد.

اسلاید ۷ :

علاوه بر عوامل تغذیه ای ، تنوع ژنتیک بین حیوانات یک عامل اساسی در غلظت مقاومت CLA می باشد مشخص شده است که از لحاظ ژنتیکی بعضی از گاوها با همان جیره یکسان، مقادیر متفاوتی از CLA را تولید می کنند.

اسلاید ۸ :

  • چکیده

    ایزومرهای ۱۰- trans، ۱۲- cis اسیدلینولئیک دو گانه بطور موثری از سنتز چربی شیر جلوگیری می کند. تأثیر مکمل های خوراکی ۱۰- trans، ۱۲- cis اسیدلینولئیک دوگانه به میزان متابولیسم توسط باکتری های شکمبه وابسته است .یک تعدادی از فرایند ها برای تولید مکملهای خوراکی استفاده شدند واثر اینها بوسیله میزان محافظت از باکتری های شکمبه مشخص شده است. هدف از این تحقیق اثرات دو تا ا زمکملهای اسید لینو لیئک دو گانه شکمبه محافظت شده روی سنتز چربی شیر می باشد. مکملهای اسید لینولئیک دو گانه بوسیله ساختار باندهای آمیدی آسیل چرب بوجود آمدند یا بوسیله لیپید کپسوله نشده سه تا از گاوهای هلشتاین دارای شکمبه فیستوله شده بطور تصادفی ترتیب داده شدند در یک طرح آزمایش مربع لاتین ۳×۳ .تیمار ها شامل ۱) شاهدد ۲) مکمل آمید محافظت شده اسید لینو لیئک ۳) مکمل لیپید کپسوله نشده اسید لینولئیک دو گانه مکملها برای  فراهم کردن ۱۰ گرم در روز ایزومر ۱۰- trans، ۱۲- cis اسیدلینولئیک دو گانه تغذیه شده بودند. در هر دوره ۷ روز. تیماری ، ۲۱و۲۲% کاهش در بازده چربی شیر بترتیب توسط مکملهای آمید محافظت شد. ولیپید کپسوله نشده مشاهده شد. ۱۰- trans، ۱۲- cis اسیدلینولئیک دو گانه به چربی شیر انتقال داده شد همچنین ۹/۷درصد  از مکملهای لیپید کپسوله نشده و۱/۷% از لیپید محافظت شده به چربی شیر انتقال داده شد.

اسلاید ۹ :

بطور کلی مکمل های آمید محافظت شده ولیپید کپسوله نشده اسید لینولیئک دو گانه بر روی کاهش سنتز چربی شیر تأثیر گذاشتند واما روی بازده شیر یا مصرف ماده خشک تأثیری نداشتند.

مقدمه : 

اسید لینولئیک دو گانه یک واژه گروهی برای حالات متفاوت ترتیبات هندسی اسید اکتادنوئیک حاوی باند های دو گانه می باشد.

مکمل های متفاوت حاوی ایزومرهای اسید لینولئیک دو گانه یک کاهشی در محتوای چربی شیر در گاوهای شیری در دوران شیروانی نشان داد مقایسه های ایزومرهای اسید لینولئیک وارد شده به شیر دان نشان داد. که ایزومرهای ۱۰- trans، ۱۲- cis اسیدلینولئیک به طور موثر از سنتز چربی جلوگیری کرد در حالی که ۹-cis و۱۱-trans بعلاوه ۸- trans ، ۱۰-cis و ۱۱- cis ، ۱۳-trans روی چربی شیر شیر اثری ند اشت . اثر مکملنهای خووراکی ۱۰- ctrans 12-cis به میزان متابولیسم توسط باکتری های شکمبه وابسته است یک تعدادی از فرایند ها استفاده شدند  برای تولید مکمل های شکمبه محافظت شده واثر اینها بوسیله میزان محافظت ازشکمبه ودسترسی پس شکمبه ای مشخص شد. اینها شامل ساختار نمک های کلسیم ، آمیدهای آسیل چرب ، مبدأ فرمالئید پروتئین محافظتی ولیپیدهای کپسوله نشده می باشد. مکمل های اسید لینو لئیک فرموله شدند بوسیله روش های دیگر محافظت کردن ا زشکمبه که میزان کافی مورد بررسی قرار نگرفتند. هدف از این بررسی ارزیابی دو تا از مکملهای اسید لینو لیئک دوگانه با باندهای آمیدی ومکمل لیپید کپسوله نشده دارای استر های متیل اسید لینولئیک دو گانه می باشد.

یک منبع استاندارد روغنی حیوانی برای تعیین کردن بهبود ها واصلاح فاکتورهایی برای اسیدهای چرب فرد استفاده شدند.

اسلاید ۱۰ :

نتایج

 مکملهای آمید محافظت شده ولیپید کپسوله  نشده اسید لینولئیک فراورده های جدیدی هستند وآنالیز چربی بعلاوه ترکیب اسید چرب برای هر کدام چالش های منحصری را به وجود آورد. برای تعیین کردن چربی کل برای مکمل آمید محافظت شده اسیدلینولئیک  نیاز است به یک شرایط اسیدی که به دشواری باند های آمیدی را نیز می شکند.

مادریافتیم که به یک هیدرولیزاسیدی برای مکمل آمید محافظت شده اسید لینولئیک نیاز است ونتایج نشان داد که مکمل آمید محافظت اسید لینو لئیک دارای یک محتوای لیپیدی ۸۷+ ۵/۱ % درصد می باشد. 

مکمل لیپیدکپسوله نشده با محدود کردن استرهای متیل تولید شده بود بعنوان یک منبع سیلیکاو پوسته این ترکیب همراه با روغن هیدروژنه سویا حاوی اسید های چرب بشکل تری گلیسرید بود. نسبت پایین ایزومرهای ۱۰- trans، ۱۲- cis اسیدلینولئیک نشان داد که اسید های چرب فرد ۱۱-cis ، ۱۳- tran اسید لینو لئیک تولید شده بوسیله یک ترتیب سیگماتروییکی گرمایی که به صورت مشترک تحت عنوان شرایط دمایی برای تولید مکمل لیپید کپسوله نشده مورد نیاز می باشد. بنظر می رسد که ۸- trans ، ۱۰- cis اسید لینولئیک دو گانه از طریق ایزومر ۱۱-trans، ۹- cis اسید لینو لئیک تشکیل شده است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.