پاورپوینت طرح هادی روستای کتبان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
18 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت طرح هادی روستای کتبان دارای ۷۹ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت طرح هادی روستای کتبان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت طرح هادی روستای کتبان

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت طرح هادی روستای کتبان

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت طرح هادی روستای کتبان :

اسلاید ۱ :

طرح هادی روستای کتبان

الف) معرفی اجمالی استان

۱- الف ) ویژگیهای جغرافیایی استان آذربایجان غربی

     استان آذربایجان غربی با مساحتی بالغ بر ۴۳۶۶۰  کیلومترمربع در فاصله ۵۸ ۳۵ تا ۴۶ ۳۹ عرض شمالی از خط استوا و ۳ ۴۴  تا   ۲۳ ۴۷ طول شرقی از نصف النهار گرینویچ در شمال ایران قرار دارد . این استان حدود ۶/۲% از کل مساحت کشور را تشکیل می دهد . استان آذربایجان غربی از شمال به کشور جمهوری آذربایجان (نخجوان) و از غرب به کشور های عراق و ترکیه ، از جنوب به استان کردستان و از شرق به استان های آذربایجان شرقی و زنجان محدود شده است .

اسلاید ۲ :

 مرز بین المللی استان با نخجوان حدود ۱۳۵ کیلومتر و با ترکیه حدود ۴۸۶ کیلومتر و مرز مشترک ایران و عراق در این استان ۲۰۰ کیلومتر مرز خاکی است .

  1. ۲. – الف ) تقسیمات سیاسی استان

     استان آذربایجان غربی دارای ۱۴ شهرستان ، ۲۴ شهر ، ۳۵ بخش ، ۱۰۹ دهستان و ۳۱۶۳ روستا می باشد و مرکز استان نیز شهرستان ارومیه است و شهرستان های تابع عبارتند از :

     ارومیه ، بوکان ، پیرانشهر ، تکاب ، خوی ، سردشت ، سلماس ، شاهین دژ ، ماکو ، مهاباد ، میاندوآب ، نقده ، اشنویه و چالدران

اسلاید ۳ :

طرح هادی روستای کتبان

۳- الف ) ارتفاع و فواصل

     ارتفاع مرکز استان (شهر ارومیه) از سطح دریای آزاد ۱۳۳۲ متر و فاصله هوایی آن تا تهران ۵۹۶ کیلومتر است . بلندترین شهرهای استان ، شهر پیرانشهر با ۱۸۴۰ متر و بخش سیه چشمه با ۱۹۲۰ متر می باشد و کم ارتفاع ترین شهرهای استان ، شهر خوی با ۱۱۳۹ متر ارتفاع از سطح دریا می باشد . لازم به ذکر است مرتفع ترین نقاط و سر حدات غربی استان بیش از ۳۵۰۰۰ متر و کم ارتفاع ترین نقطه آن در کنار رودخانه ارس ۹۱۰ متر ارتفاع دارد .

اسلاید ۴ :

۴ – الف ) ویژگی های جمعیتی استان آذربایجان غربی

      بر اساس سرشماری عمومی نفوس مسکن در آبان ماه ۱۳۷۵ از ۲۴۹۶۲۳۰ نفر جمعیت استان تعداد ۱۲۶۹۲۲۰ نفر ( ۸۴/۵۰ % ) مرد و تعداد ۱۲۲۷۱۰۰ نفر ( ۱۶/۴۹ % ) زن بوده اند .

      که در نتیجه نسبت جنسی برابر ۱۰۳ به دست می آید که در مقایسه با نسبت جنسی در کل کشور (۱۰۳ ) نسبت برابری را نشان می دهد . این استان در بین اطفال کمتر از یکسال برابر ۱۰۷ و در بین بزرگسالان ( ۶۵ ساله و بیشتر ) معادل ۱۱۸ بوده است ،

اسلاید ۵ :

بررسی جمعیت سال ۷۵ در استان آذربایجان غربی بر حسب گروه های عمده سنی نشان می دهد که از کل جمعیت استان ۳/۴ % در گروه سنی کمتر از ۱۵ سال ، ۶/۵۵ %  در گروه سنی ۱۵ – ۴۶ سال و ۱/۴ % در گروه سنی ۶۵ سال و بیشتر قرار داشته اند . این ارقام نشانگر جوان بودن جمعیت در سطح استان آذربایجان غربی است . از کل جمعیت استان آذربایجان غربی در سال ۱۳۷۵ تعداد ۱۳۱۵۱۶۱ نفر (۶۸/۵۲ % ) در نقاط شهری و تعداد ۱۱۸۱۱۱۹ نفر ( ۳۲/۴۷ % ) در نقاط روستائی سکونت داشته اند و به این ترتیب نسبت شهرنشینی برابر ۶/۵۲ % محاسبه می گردد .

اسلاید ۶ :

ب ) معرفی اجمالی شهرستان

شهرستان سلماس از جمله شهرستانهای شمال استان آذربایجان غربی است . به لحاظ تاریخی ، این شهرستان در زمان هخامنشیان زاروند یا زروند خوانده می شد . با این حال این شهرستان ، قدمتی باستانی و تاریخی بیش از این دارد . کاوش های باستان شناختی در تپه باستانی ( کول تپه ) ، خبر از تمدن چندین هزار ساله در این شهرستان می دهد . دهکده نه هزار ساله سلماس –اهروان ( اهرنجان ) – که در واقع ، قدیمی ترین محل اسکان بشری در منطقه خلور میانه بوده است ، دلیل این مدعاست . اواخر سال ۱۳۷۱هـ .ش بود که یک دهکده باستانی بی نظیر در شهرستان سلماس به اطلاع جهانیان رسید .

اسلاید ۷ :

این دهکده که از نوع خود جزو قدیمی ترین دهکده های واقع در خاور میانه می باشد و از این حیث از اهمیت زیادی برخوردار است در شمال شهر سلماس در نزیدیکی کوی فرهنگیان قرار دارد که سلماسی ها آن را به علت وجود خاکستر ( کول ) (کول تپه )می نامند .

اسلاید ۸ :

در سال ها اخیر کشاورزان همسایه با این دهکده کهنسال و زعم آنان معدن خاکستر ، خاک مقوی  آن را برای تقویت زمینهای مزروعی خود می بردند . به طوری که از این دهکده باستانی تنها چهار هکتار باقی مانده است .. در این مکان باستانی ابتدا سنگ های اوبسیدین از معادن آتشفشانی غرب سلماس و بعضا ترکیه وارد و پس از اعمال کار های صنعتی روی این سنگ ها ، آنها را به ابزار و آلات برنده و جنگی مانند چاقو ، سر نیزه و آلات دیگر تبدیل و به دیگر اقوام دیگر جهان صادر کرده و تجارت می کردند . وجود مصنوعات سنگی شامل ظروف ، سینی هایگرد ، سینی هایسفال و وزنه های گرد سنگی معروف  فعالیتهای زیادی برای تامین غذا از طریق کشاورزی در این منطقه بود است .

اسلاید ۹ :

رودهایی که به دریاچه ارومیه می ریزد ، عبارتند از :

     تلخ رود یا آجی چای در شمال تبریز

      سردی رود که از سهند سرچشمه می گیرد .

       صوفی چای که از دامنه های جنوب غربی سهند سرچشمه می گیرد .

       رود آذر شهر باد هخوارقان که از سهند سرچشمه می گیرد .

       قادر رود ، رود اورمیا و شهرچای رودخانه هایی هستند که از ارتفاعات کردستان سرچشمه گرفته و به دریاچه می ریزد ، نازلو چای که از ترکیه سرچشمه می گیرد .

      زولا چای نیز از ترکیه سرچشمه می گیرد .

      سیمینه رود یا رودخانه تاتائو که از کوههای سقز و بانه سرچشمه می گیرد .

      باراندوز چای که از ارتفاعات مرکزی جمال الدین سرچشمه می گیرد .

.

اسلاید ۱۰ :

۲ – ۲ – ب ) ناهمواری های استان

       شهرستان سلماس در ناحیه کوهستانی و حاصلخیزی واقع شده است و بیشتر ارازی آن از رسوبات غنی رودخانه های متعدد تشکیل شده است . کوههای این شهرستان عبارتند از :

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.