پاورپوینت عمل آوری بتن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت عمل آوری بتن دارای ۳۱ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت عمل آوری بتن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت عمل آوری بتن

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت عمل آوری بتن

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت عمل آوری بتن :

اسلاید ۱ :

موضوعاتی که در این پروژه به آنها خواهیم پرداخت:

۱ تعریف عمل آوری بتن و تاثیر رطوبت و حرارت در فرایند عمل آوری

۲ عوامل موثر در مراقبت از بتن

۳ روش های عمل آوری بتن

۴مدت زمان عمل آوری

۵کنترل کفایت عمل آوری

اسلاید ۲ :

تعریف عمل آوری بتن:

عمل آوردن فرایندی ا ست که طی آن از افت رطوبت بتن جلوگیری شده و دمای بتن در وضعیت رضایتبخشی حفظ می شود . عمل آوردن بتن تأثیری بسزایی روی ویژگیهای بتن سخت شده ، از جمله کاهش نفوذپذیری و مقاومت در برابر یخ زدن و آب شدن دارد . در این تعریف دو کلمه کلیدی وجود دارد که برای درک بهتر اهمیت عمل آوری می با ید بیشتر مورد بررسی قرار گیرد.

اسلاید ۳ :

 
تاثیر رطوبت
در صورت تبخیر آب موجود در بتن به خصوص در نواحی سطحی ، عمل هیدراتاسیون بتن متوقف می شود که در اصطلاح کارگاهی به آن سوختن بتن می گویند.
با خشک شدن بتن در آن انقباض(جمع شدگی) به وجود می آید. بنابر این اگر خشک شدن در هنگامی رخ دهد که مقاومت بتن ناچیز است، در آن ترک بوجود می آید.به علاوه از آنجایی که خشک شدن ابتدا در سطح بتن بوجود می آید، در سیمان لایه سطحی هیدراتاسیون رخ نداده و بعد از خشک شدن، همانند یک لایه پودر در سطح بتن در می آید که هیچ گونه مقاومتی برای یکپارچه نگه داشتن دانه های سطحی ندارد.

اسلاید ۴ :

خشک و مرطوب شدن متوالی می تواند باعث صدمات بیشتری نسبت به حالت عدم عمل آوری گردد.

اسلاید ۵ :

تاثیر حرارت
حرارت بتن در حین واکنش های شیمیایی آبگیری(هیدراتاسیون)، تاثیر مهمی بر سرعت افزایش مقاومت دارد.
درجه حرارت های نزدیک به نقطه انجماد آب ، گیرش و یا سخت شدن بتن را به تاخیر می اندازند ویا به صفر می رسانند. در صورتی که درجه حرارت پایین تر از نقطه انجماد باشد، آب درون بتن یخ میزند وچون حجم یخ بزرگ تر از آب معادل در حالت مایع است، ساختار بتن شکسته شده و بعد از ذوب یخ، هیچ گونه مقاومتی نخواهد داشت.از طرف دیگر، اگر دمای بتن بیش از ۳۲ درجه سانتیگراد باشد، خطر بزرگی وجود دارد که آب مخلوط بتن به سرعت تبخیر شود که جایگزین کردن این آب تبخیر شده به سختی امکان پذیر است و نیاز به زمان مراقبت طولانی تری برای هیدراتاسیون  کامل دارد.به همین علت مسایل مربوط به مراقبت بتن در هوای گرم بیشتر از مسایل مربوط به هوای سرد است.

اسلاید ۶ :

 فرایندهای عادی عمل آوری بتن باید در درجه حرارت های بین ۱۰ تا ۲۷ درجه سانتی گراد صورت گیردکه با حضور دایمی رطوبت سطحی، بتن به صورت مرطوب نگه داشته شود.
وقوع ترک های سطحی بتن در روز های گرم تابستان محتمل است زیرا واکنش های گیرش سریع تر رخ داده و حرارت داخلی به علت هیدراتاسیون باعث انبساط داخلی بزرگ تری نسبت به انبساط سطحی می شود.

اسلاید ۷ :

عمل آوردن از مفاهیم سه گانه مراقبت، محافظت، و پروراندن، تشکیل یافته است. مراقبت به مجموعه تدابیری گفته می شود که باعث شود سیمان موجود در بتن به مدت کافی مرطوب نگه داشته شود ، به طوری که حداکثر میزان آبگیری آن چه در لایه های سطحی دانه ها وچه در حجم آنها صورت پذیرد.
محافظت به مجموعه تدابیری اطلاق می شود که مانع اثر نامطلوب عوامل بیرونی ، مانند شسته شدن به وسیله باران یا آب جاری، سرد شدن سریع یا یخبندان، لرزش، ضربه و مشابه آنها، بر روی بتن جوان می شوند.
 منظور از پروراندن بتن، تسریع گرفتن و سخت شدن آن به کمک حرارت می باشد.
 عبور و مرور کارگران بر روی قطعات بتنی تازه ریخته شده ، حداقل تا ۲۴ ساعت بعد از اتمام بتن ریزی، به هیچ وجه مجاز نیست ، پیمانکار باید تدابیر لازم را در این موارد برای عبور و مرورکارگران فراهم نماید.

اسلاید ۸ :

عوامل مؤثر در مراقبت از بتن      
                            
عواملی نظیر سرعت باد، میزان تبخیر سطحی، دمای مخلوط بتن هنگام ریختن، رطوبت محیط و دمای آن ، عواملی می باشند که روی یکدیگر اثر متقابل خواهند داشت . چنانچه میزان تبخیر سطحی بیش از ۱ کیلوگرم بر متر مربع در ساعت باشد، پیمانکار باید تدابیر لازم را برای جلوگیری از تبخیر اتخاذ نماید. تبخیر بیش از میزان فوق الذکر، باعث به وجود آمدن ترکهای خمیری در سطح بتن خواهد شد. سرعت آبگیری سیمان با تغییر دما تغییر می کند ، به طوری که در ۱۰ درجه سلسیوس ، سرعت
آبگیری بسیار کند و در ۱۰۰ درجه سلسیوس ، بسیار سریع است و اصولاً در دمای پایین تر از ۱۰ درجه سلسیوس، عمل گیرش اولیه دچار اختلال می گردد .                                                                            

اسلاید ۹ :

در دمای کمتر از ۵ درجه خصوصاً حدود صفر درجه سلسیوس، گیرش دچار اختلال شدید شده و سرعت آن بسیار کم می شود . دمای بتن در فاصله زمانی گیرش اولیه ، تحت تأثیر عواملی نظیر دمای محیط، گرمای آزاد شده طی فرآیند آبگیری سیمان، و بالاخره دمای اولیه مصالح متشکله بتن می باشد . تبخیر آب مخلوط بتن یا آب به کار رفته برای مراقبت از بتن باعث سرد شدن سطح بتن می شود.

اسلاید ۱۰ :

روش های عمل آوری بتن

عمل آوردن بتن معمولاً به یکی از ۳ روش زیر صورت می پذیرد:

 عمل آوردن با آب به صورت پیوسته یا متناوب برای مرطوب نگه داشتن سطح بتن.

 عمل آوردن با پوشینه های مراقبت نظیر کاغذهای نفوذناپذیر و پوششهای نایلونی از پلی اتیلن یا ترکیبات عمل آورنده.  
 
عمل آوری تحت حرارت زیاد و بخار
 

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.