مقاله بررسی صید وعمل آوری کیلکای دریای کاسپین در شهرستان بابلسر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی صید وعمل آوری کیلکای دریای کاسپین در شهرستان بابلسر دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی صید وعمل آوری کیلکای دریای کاسپین در شهرستان بابلسر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی صید وعمل آوری کیلکای دریای کاسپین در شهرستان بابلسر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی صید وعمل آوری کیلکای دریای کاسپین در شهرستان بابلسر :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

ماهی کیلکا به علت غنی بودن از پروتئین و ویتامین دارای ارزش غذایی بالایی است هدف این مطالعه بررسی نحوه صید و عمل آوری این ماهی در شهرستان بابلسر می باشد صید این ماهیان توسط تورهای مخروطی با نور و در شب صورت می گیرد بیشترین و کمترین میزان صید به ترتیب در شش ماه دوم و اول سال می باشد. بخش عمده از ای ماهیان صید شده درون کیسه های ۸۰ کیلویی قرار گرفته و به کارخانجات تولید آرد ماهی منتقل می شود. معمولا از روش مرطوب بخار برای تولید آردماهی کیلکا استفاده می شود که محصول نهایی آن آرد و روغن ماهی می باشد. ارد تولیدی برای تغذیه آبزیان ودام مورد استفاده قرار می گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.