پاورپوینت غذا دادن روزانه گوساله


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت غذا دادن روزانه گوساله دارای ۱۶ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت غذا دادن روزانه گوساله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت غذا دادن روزانه گوساله

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت غذا دادن روزانه گوساله

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت غذا دادن روزانه گوساله :

اسلاید ۱ :

nدر هنگام تولد معده ئ گوساله از۴ قسمت تشکیل شده؛ نگاری و شکمبه و هزارلا و شیردان.

nشیردان تنها قسمت فعال معده می باشد.

nشکمبه تنها قسمت از دستگاه گوارش است که مسئول تخمیر دانه هاست.

اسلاید ۲ :

nدر زمان تولد شکمبه فاقد جمعیت میکروبی است.

n

nآنزیم های هضمئ از شیردان و روده ئ کوچک ترشح میشوند(کیموسین،پپسین،رنین،اسید هیدروکلریدریک).

n

nمایعات از طریق ناودان مری به شیردان می ریزند.

n

nشکل گیری ناودان مری;

اسلاید ۳ :

nرشد و توسعه ئ شکمبه از دو جهت صورت می گیرد:

.۱اندازه ئ فیزیکی اندام

.۲افزایش طول پاپیلا و ضخامت دیواره ئ شکمبه

n

nتغزیه فقط با شیرشکمبه ئ کوچکعدم نشخوار صحیح

n

nدر نتیجه،افزایش ماده ئ خوراکی خشبی از هفته ئ اول افزایش توسعه ئ شکمبه.

اسلاید ۴ :

lعلت: محصول نهایی هضم علوفه بیشتر اسید استیک است و دیواره شکمبه نمی تواند از آن برای رشد و توسعه ی پاپیلا استفاده کند.

l

lاما اسید بوتریک و پروپیونیک که محصول هضم دانه هاست، باعث تحریک توسعه ی شکمبه می شود.

l

lاهمیت مصرف آب در گوساله ها;

l

lنتیجه گیری: تغذیه ی زودرس با دانه هاتوسعه ی زودرس شکمبههاز شیرگیری زودرس و; 

l

اسلاید ۵ :

فاکتورهای موثر بر غلظت Ig و کیفیت آغوز:

.۱حجم آغوز تولید شده.

.۲وضعیت ایمنی مادر و سابقه ئ بروز بیماری و سطح واکسیناسیون.

.۳غلظت آنتی بادی هایی که در ۳الی ۴ هفته ئ آخر دوره ئ خشکی از خون وارد آغوز میشود.

.۴تغذیه ئ گاو خشک.

.۵سن کاو

.۶نژاد

.۷فصل زایمان

.۸چگالی آغوز؛ محدوده ممتاز ۱۴۰_۵۰      mg mlومحدوده متوسط۵۰_ ۲۰ mg ml و محدوده ضعیف زیر ۲۰ mg ml

اسلاید ۶ :

nآغوز اضافی در مواردی که آغوز تازه در دسترس گوسال نوزاد نیست، استفاده میشود.

n

nنگهداری در یخچال در دمای ۳۳ _۳۵Fبه مدت ۲۴ ساعت

n

nنگه داری دراز مدت در دمای۵  F-

n

nآغوز به ۳روش خورانده میشود: بطری، سطل و Esophageal feeding

n

n

اسلاید ۷ :

nبرای خوراندن آغوز به گوساله های ضعیف از روش esophageal feeding  استفاده می کنیم.

n

nروش کار:

n

.۱تعیین طول مجرای esof برای داخل کردن به دهان گوساله که حدود ۲۰ اینچ در هلشتاین است.

.۲گرم کردن مجرا تا دمای بدن.

.۳لغزنده کردن تیوب.

.۴داخل کردن مجرا به مری گوساله و اطمینان از عدم ورود آن به نای.

.۵گرم کردن آغوز برای جلوگیری از شوک به گوساله.

.۶نگه داشتن گوساله به حالت ایستاده و خوراندن آغوز.

اسلاید ۸ :

nگوساله از ۳ روزگی از غذای مایع و خشک (دانه ها) باید استفاده کند.

n

nبرای تشویق گوساله به مصرف ماد خشک باید از مواد خوشخوراک استفاده کرد.

n

nسطل خوراک ۱ تا ۲ بار در روز باید تعویض شود.

n

nگوساله را در سن ۴ تا ۶ هفتگی یا در هنگامی که ۱۵ تا ۲ پوند غذای خشک مصرف می کند می توان از شیر گرفت.

n

nاضافه کردن علوفه بعد از شیرگیری افزایش رشد لایه های ماهیچه ای اطراف شکمبه.

n

nمصرف زیاد علوفهپر کردن حجم دستگاه گوارشاز بین رفتن اشتهاکاهش مصرف خوراککاهش جذب مواد مغذیکاهش سرعت رشد.

اسلاید ۹ :

lتغذیه مناسب و مراقبت صحیح از گوساله،اولین قدم برای بالا بردن سطح سلامت گوساله ها است.

l

l

lدر اختیار گذاشتن استارتر خوشخوراک از سه روزگی توسعه شکمبه را تحریک می کند.

l

l

lمواد مغذی خوراک تنها فاکتور لازم برای رشد وسلامت گوساله نیست .

l

l

lجایگاه تمیز و خشک که گوساله را از آفتاب گرم وسرمائ سخت حفظ کند نیز لازم است.

l

l

                                       

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.