مقاله بررسی و تعیین عوامل خطر ایجادکننده اختلالات اسکلتی – عضلانی اندام فوقانی با روش شاخص فعالیت های تکراری شغلی (OCRA Index) در نانوایان شهر کرمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی و تعیین عوامل خطر ایجادکننده اختلالات اسکلتی – عضلانی اندام فوقانی با روش شاخص فعالیت های تکراری شغلی (OCRA Index) در نانوایان شهر کرمان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و تعیین عوامل خطر ایجادکننده اختلالات اسکلتی – عضلانی اندام فوقانی با روش شاخص فعالیت های تکراری شغلی (OCRA Index) در نانوایان شهر کرمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و تعیین عوامل خطر ایجادکننده اختلالات اسکلتی – عضلانی اندام فوقانی با روش شاخص فعالیت های تکراری شغلی (OCRA Index) در نانوایان شهر کرمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و تعیین عوامل خطر ایجادکننده اختلالات اسکلتی – عضلانی اندام فوقانی با روش شاخص فعالیت های تکراری شغلی (OCRA Index) در نانوایان شهر کرمان :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

در این تحقیق ،با استفاده از تکنیک OCRA INDEX ، به بررسی ریسک فاکتورهای ایجاد کننده اختلالات اسکلتی- عضلانی اندام فوقانی در چهار ناحیه گردن،شانه،دست/مچ دست و کمر ۴۲۳ کارگر ( نمونه گیری خوشه ای نسبتی) نانوایی های تافتون دوار، تافتون سنتی، سنگک و باگت شهر کرمان پرداخته و جهت اثبات فرضیه ها، آزمون های کروسکال والیس، مجذورخی، تکرار سنجش و من ویتنی با نرم افزار SPSS15 انجام پذیرفت. افته ها حاکی از آن بودند که شیوع علائم MSDsو شیوع CTD در میان کارگران مورد مطالعه بالا بوده و بیشترین موارد درد و ناراحتی ، در کمر، زانوها، و دست/مچ دست گزارش گردیده است. رابطه معنی داری میان CTD شانه،دست/مچ دست و کمر با نوع نانوایی و نوع وظیفه کاری یافت شد و تاثیر سابقه کاری بر شیوع CTD در چهار فوق اثبات گردید. بیشترین مقدار میانگن شاخص OCRA دست چپ و دست راست مربوط به وظیفه شاطری در در نانوایی سنگک بود و به طور کلی به ترتیب ۷۷/۳،۶۷/۵۶،۴/۵ و ۷۵ درصد از کل وظایف کاری در نانوایی های تافتون دوار،تافتون سنتی،سنگک و باگت در ناحیه قرمز یا خطر قرار داشتند. همچنین در مشاغل فوق ، هر چه شاخص به دست آمده بالاتر باشد، باید انتظار شیوع بالاتری از اختلالات مذکور را داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.