مقاله فناوریهای نوین نگهداری مواد غذایی گامی در جهت ارتقای بهره وری مصرف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فناوریهای نوین نگهداری مواد غذایی گامی در جهت ارتقای بهره وری مصرف دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فناوریهای نوین نگهداری مواد غذایی گامی در جهت ارتقای بهره وری مصرف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فناوریهای نوین نگهداری مواد غذایی گامی در جهت ارتقای بهره وری مصرف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فناوریهای نوین نگهداری مواد غذایی گامی در جهت ارتقای بهره وری مصرف :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

تحقیقات زیادی برروی علوم غذایی با تمرکز برروی فناوریهای نوین نگهداری مواد غذایی انجام شده است دراین مقاله به بررسی این فناوریهاه مزایا و محدودیتهایشان پرداخته شده است. پرتودهی مواد غذایی با پرتوهای گاما و دسته پرتوهای الکترونی از اهمیت خاصی در نگهداری مواد غذایی برخوردار است و از آن تحت عنوان پاستوریزاسیون سرد یاد می شود. در بین تیمارهای غیرحرارتی برروی استفاده از فشار بالای هیدروستاتیک و میدانهای الکتریکی ضربانی که هر دو نابود کننده میکروارگانیسمهای روبشی می باشند بیشترین تحقیق صورت گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.