پاورپوینت شکمبه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
13 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت شکمبه دارای ۶۹ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت شکمبه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت شکمبه

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت شکمبه

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت شکمبه :

اسلاید ۱ :

جاذبه و تحرک نگاری – شکمبه ای برای ایجاد جریان انتخابی مواد خاص در خارج ازشکمبه ترکیب می شود.

مواد بلع شده در شکمبه لایه ای هستند و با تاثیر جاذبه و تحرک نگاری ای – شکمبه ای تفکیک می شوند . کارهایی که تغذیه علوفه را دریافت می کنند نواحی قابل تشخیص دارند یا مراحل مجزا از مواد بلع شده شکمبه وجود دارد. در شکمبه خلفی کلاهک گازی ایجاد شده با گازهای تخمیری وجود دارد. در پایین ناحیه جامد شکلی از ذرات به هم بافته شده از علوفه تخمیری وجود دارند ناحیه جامد گاهاً حصیر شکمبه به دلیل ماهیت درهم بافته شده یا به هم تابیده شده ذرات آن گفته می شود.

اسلاید ۲ :

ناحیه جامد با نیروی شناوری ایجاد شده با هوای محبوس شده در ذرات ماده غذایی و همچنین با حباب های کوچک گازهای تخمیری که در اطراف باکتری ها تشکیل می شود زمانی که تخمیر روی می دهد به مواد گیاهی می چسبند شناور نگه داشته می شوند. در پایین شکمبه بخش مایع با یکنواختی شبیه مایع وجود دارد. بخش بین نواحی جامد و مایع بخش آبکی است. ناحیه آبکی مغزهایی نامشخص دارد و پیوستار یکنواختی از ناحیه مایع به جامد تشکیل می دهد. این چهار ناحیه اصلی اصولاً با تأثیر جاذبه ایجاد می شوند. دو بخش کارکردی اضافی با الگوهای تحرک ایجاد می شوند. این نواحی بیرون رانی و بخش گریز نهایی هستند که نواحی پشتی و شکمی را به ترتیب از نگاری و کیسه قدامی تشکیل می دهد.

اسلاید ۳ :

گرانش خاص کارکردی سرعتی که با آن مواد جامد از طریق بخش های نگاری ـ شکمبه ای جابه جا می شوند تعیین می کند.

زمانی که علوفه به وسیله نشخوارکنندگان مصرف می شود، اجزای آن نسبتاً با جویدن اولیه تجزیه می شود. سپس به شکمبه به صورت بولوس جویده شده و در هم پیچیده شده از تکه هایی نسبتاً قوی علوفه می رسد. بولوس جاذبه خاص کمتر از یک دلیل محبوس شدن مواد به داخل و بین ذرات غذایی دارد. به دلیل جاذبه خاص پایین بولوس در بخش خروج تا زمانی که انقباض نگاری رخ می دهد، شناور می ماند. وقتی فشار به وسیله نگاری ایجاد می شود، انقباض شکمبه بولوس را از نگاری به داخل بخش جامد در کیسه خلفی شستشو می دهد یا دفع می کند.

اسلاید ۴ :

در کیسه خلفی باکتری ها به ذرات علوفه می پیوندند و تخمیر شروع می شود. زمانی که تخمیر انجام می گیرد، حباب های کوچک از گازهای تخمیری تشکیل می شود و به جاذبه خاص پایین ذرات کمک می کند. حرکات در کیسه خلفی مواد بلعیده شده در ناحیه جامد برعکس عقربه های ساعت مخلوط می کند. این تحرک در طرف چپ حیوان مشاهده می شود. وقتی مواد بلعیده شده مخلوط می شوند، ذرات به دلیل تخریب تخمیری کربوهیدرات های ساختاری در گیاهان تجزیه می شود. وقتی عمل تخمیر پیش می رود، اندازه ذرات کاهش می یابد و هوا محبوس می شود. و سرعت تشکیل گازهای تخمیری پایین تر است. به دلیل این رویدادها جاذبه خاص ذرات مواد غذایی افزایش می یابد.

اسلاید ۵ :

زمانی که جاذبه خاص افزایش می یابد، ذرات در داخل ناحیه آبکی بین بخش های مایع و جامد شکمبه فرو می روند و تفکیک می شوند. که تخمیر بیشتر و کاهش اندازه رخ می دهد. در کیسه شکمی ( الگوی حارکات جابه جایی مواد بلعیده شده در جهت گردش عقربه های ساعت به وجود می آورد ) چون مواد بلعیده شده شنار در مقابل ستون فوقانی شکمبه جا به جا می شود، موادی جاذبه خاص کارکردی نسبتاً پایین دارند در بخش آبکی به حالت سوسپانسیون باقی می مانند و در توده های در حال جریان در داخل کیسه شکمی نگهداری می شوند. موادی که نسبتاً متراکم هستند در بالای ستون فوقانی در داخل کیسه فوقانی و سپس در داخل بخش گریز پتانسیل نزول می کنند. طی انقباضات کیسه فوقانی مواد متراکم می توانند به داخل شکمبه جابجا شوند که از این طریق می توانند از طریق منفذ نگاری ـ هزار لا از شکمبه خارج شوند.

اسلاید ۶ :

سودمندی سیستم تفکیک اجرا در شکمبه با در نظر گرفتن اندازه ذرات در نقاط مختلف در فرایند گوارشی درک شد. مواد علوفه ای طویل با عمل جویدن اولیه به ذرات یک تا دو سانتی متر یا کوتاه تر کاهش می یابد. اندازه ذرات بیشتر مواد موجود در شکمبه خلفی مشابه هستند. اندازه ذرات بیشتر در بخش های شکمی شکمبه کاهش می یابد. بیشتر ذرات که از طریق منفذ نگاری ـ هزار لا جابجا می شوند به طول ۲ تا ۳ میلی متر هستند. انتخاب ذرات کوچک برای عبور به داخل هزار لا و منفذ نگاری ـ هزار لا رخ می دهد.

 وقتی برای عبور مواد غذایی متسع می شود، احتمالاً به قطر ۲ سانتی متر است که نشان می دهد که تخمیر اندازه بر اساس عمل غربال گری در این منفذ نیست.

اسلاید ۷ :

خصوصیات فیزیکی و گوارش پذیری غذا تاثیر مهمی در میزان عبور ذرات در شکمبه میزان مصرف خوراک دارد. همانطور که در بحث قبلی نشان داده شده زمانی که خوراک به ذرات کوچکتر تجزیه می شود از شکمبه خارج می شود. عمل میکروبی جویدن مجدد ( بعداً مورد بحث قرار می گیرد ) در ابتدا برای کاهش اندازه ذرات در شکمبه و میزان تجزیه فیبر اصولاً در نتیجه هضم پذیری آن انجام می گیرد.

 فیبر با گوارش پذیری کم برای تجزیه کامل در ورود به بخش گریز پتانسیل در مقایسه با فیبر  با گوارش پذیری بیشتر مدت زمان بیشتری طول می کشد. به این معنی که فیبر با گوارش پذیری کوتاه مدت بیشتری نسبت به فیبر با گوارش پذیری بیشتر در شکمبه می ماند.

اسلاید ۸ :

چون محدود ثابتی برای ظرفیت شکمبه وجود دارد. سرعت مصرف خوراک نمی تواند فراتر از سرعت خروج مواد بلعیده شده فراتر رود. بنابراین مصرف خوراک با هضم پذیری کم همیشه کمتر از مصرف خوراک با هضم پذیری بالا است.

آماده سازی خوراک به این دلیل می تواند در این رابطه تاثیر کند. خرد کردن و  آسیاب کردن علوفه با گوارش پذیری کم سرعت عبور از شکمبه را به دلیل نیاز برای کاهش کم اندازه ذرات قبل از این قطعات بتوانند از هزارلا عبور کنند افزایش می دهد. خرد کردن و آسیاب کردن معمولاً مقدار مواد کم حیوان می تواند مصرف کند. به دلیل افزایش ظرفیت شکمبه افزایش می یابد. با این وجود گوارش پذیری اغلب با خرد کردن یا آسیاب کردن علوفه به دلیل کاهش عمل میکربی در نتیجه عبور سریع غذا از طریق شکمبه کاهش می یابد.

اسلاید ۹ :

 از این رو شکل فیزیکی ( طول ) و گوارش پذیری هر کدام در میزان عبور از شکمبه و همچنین مصرف خوراک تاثیر دارند. به طور کلی مواد علوفه ای با گوارش پذیری نسبتاً بالا نیمه عمر شکمبه ای تقریبا ۳۰ ساعت دارد و درحالی که نیمه عمر مواد با قابلیت هضم کم بیشتر از ۵۰ ساعت است.

نشخوار و جویدن نشخوار تاثیر مهمی در کاهش اندازه ذرات و جابجایی مواد جامد از طریق شکمبه دارد. نشخوار عمل جویدن مجدد لقمه بالا آورده شده از شکمبه است. عمل اول نشخوار بالا آوری غذا به دهان است که درست قبل از شروع انقباض اولیه شکمبه رخ می دهد. وقتی بالا آوری غذا به دهان رخ می دهد، انقباض پیش از حد نگاری وجود دارد که درست قبل از انقباض دو مرحله ای منظم نگاری رخ می دهد.

اسلاید ۱۰ :

که مرحله اولیه شروع می شود همزمان با انقباض بیش از حد نگاری دهانه معده در استراحت است و چرخه تنفسی با چاکنای بسته شده وجود دارد. عمل پایانی فشار منفی را در داخل قفسه سینه ایجاد می کند و به جابجایی غذا در داخل مری کمک می کند. وقتی خوراک وارد مری می شود موج حرکات دودی معکوس مواد را به طرف داخل و بالا به داخل دهان پیش می برد. به محض اینکه بولوس غذا به دهان می رسد آب اضافی با عمل زبان بیان می شود. آب بلعیده می شود و جویدن مجدد شروع می شود. مدت جویدن مجدد به وضعیت رژیم غذایی بستگی دارد که مواد درست به مدت زمان بیشتری برای جویدن مجدد نسبت به مواد دانه ریز یا غذای دارای گوارش پذیری بالایی دارد. مواد بالا آوری شده برای جویدن مجدد از بخش پشتی نگاری حاصل می شود که در آن اندازه ذرات و جاذبه خاص کاربردی خصوصیات بخش آبکی هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.