مقاله بررسی اثرات استفاده از چای سبز و کامبوچا بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات استفاده از چای سبز و کامبوچا بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات استفاده از چای سبز و کامبوچا بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات استفاده از چای سبز و کامبوچا بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات استفاده از چای سبز و کامبوچا بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

این تحقیق به منظور بررسی تاثیر چای کامبوچا و چای سبز بر برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی انجام شد. آزمایش به مدت ۴۲ روز و با استفاده از ۱۲۰ قطعه جوجه خروس گوشتی نژاد راس در قالب طرح کاملا تصادفی با ۶ تیمار و ۴ تکرار ۵ قطعه جوجه ای انجام گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.