مقاله بررسی اثرات استفاده از چای سبز و کامبوچا بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرات استفاده از چای سبز و کامبوچا بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات استفاده از چای سبز و کامبوچا بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات استفاده از چای سبز و کامبوچا بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرات استفاده از چای سبز و کامبوچا بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی :
تعداد صفحات:۷
چکیده:
این تحقیق به منظور بررسی تاثیر چای کامبوچا و چای سبز بر برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی انجام شد. آزمایش به مدت ۴۲ روز و با استفاده از ۱۲۰ قطعه جوجه خروس گوشتی نژاد راس در قالب طرح کاملا تصادفی با ۶ تیمار و ۴ تکرار ۵ قطعه جوجه ای انجام گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.