مقاله بررسی تاثیر قارچ نئوروسپورا سیتوفیلا، بر تجزیه پذیری پروتئین حقیقی سبوس گندم به روش SDS-PAGE


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر قارچ نئوروسپورا سیتوفیلا، بر تجزیه پذیری پروتئین حقیقی سبوس گندم به روش SDS-PAGE دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر قارچ نئوروسپورا سیتوفیلا، بر تجزیه پذیری پروتئین حقیقی سبوس گندم به روش SDS-PAGE  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر قارچ نئوروسپورا سیتوفیلا، بر تجزیه پذیری پروتئین حقیقی سبوس گندم به روش SDS-PAGE،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر قارچ نئوروسپورا سیتوفیلا، بر تجزیه پذیری پروتئین حقیقی سبوس گندم به روش SDS-PAGE :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

هدف از این مطالعه، بررسی تجزیهپذیری پروتئین حقیقی سبوس گندم، تعیین نوع پروتئین قابلتجزیه سبوس گندم فرآیندنشده و فرآیندشده با قارچ نئوروسپورا سیتوفیلابود. آزمایشات با تلفیق روش کیسههای نایلونی (NylonBag Technique) وتکنیک الکتروفورز با ژل پلیآکریلامیدSDS-PAGE انجام شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.