مقاله تاثیر سطح پروتئین خام جیره در مرحله دوم خشکی و اوایل شیردهی بر عملکرد تولید مثلی گاوهای شیری هلشتاین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر سطح پروتئین خام جیره در مرحله دوم خشکی و اوایل شیردهی بر عملکرد تولید مثلی گاوهای شیری هلشتاین دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر سطح پروتئین خام جیره در مرحله دوم خشکی و اوایل شیردهی بر عملکرد تولید مثلی گاوهای شیری هلشتاین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطح پروتئین خام جیره در مرحله دوم خشکی و اوایل شیردهی بر عملکرد تولید مثلی گاوهای شیری هلشتاین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر سطح پروتئین خام جیره در مرحله دوم خشکی و اوایل شیردهی بر عملکرد تولید مثلی گاوهای شیری هلشتاین :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
هدف از انجام این تحقیق، بررسی تاثیر سطح پروتئین خام جیره در دوره ی دوم خشکی و اوایل شیردهی بر عملکردتولید مثلی گاوهای شیری منطقه ی گناباد بود. به این منظور چند گاوداری انتخاب و صفات تولید مثلی از قبیل متوسط روزهای باز، فاصله ی بین دو زایمان، تعداد دفعات تلقیح در آبستنی اول و دوم و درصد گوساله زایی اندازه گیری شد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.