پاورپوینت معرفی اجمالی شهرستان خواف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
244 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت معرفی اجمالی شهرستان خواف دارای ۳۱ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت معرفی اجمالی شهرستان خواف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت معرفی اجمالی شهرستان خواف

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت معرفی اجمالی شهرستان خواف

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت معرفی اجمالی شهرستان خواف :

اسلاید ۱ :

موقعیت جغرافیایی شهرستان خواف

lشهرستان خواف یکی از شهرستانهای مرزی استان خراسان رضوی است که با کشور افغانستان حدود ۹۱ کیلومتر مرز مشرک دارد . گستردگی این شهرستان در بین ۵۹ درجه و ۲۱ دقیقه تا ۶۰ درجه و ۵۶ دقیقه طول و ۳۳ درجه و ۵۳ دقیقه تا ۳۴ درجه و ۵۷ دقیقه عرض جغرافیایی می باشد شهرستان خواف از شمال به شهرستان تربت حیدریه و تایباد و شرق به کشور افغانستان و از جنوب به شهرستان قائنات و مغرب به شهرستان گناباد و رشتخوار محدود می شود وسعت این شهرستان ۹۱۲۸ کیلومتر مربع بوده و مرکز آن شهر خواف در ۶۰ درجه و ۸ دقیقه طول و ۳۴ درجه و ۳۶ دقیقه عرض جغرافیایی و ۹۷۰ متر از سطح دریا قرار گرفته است . فاصله ی این شهر تا شهر مشهد ۲۶۲ کیلومتر و تا تربت حیدریه ۱۲۰ کیلومتر می باشد

اسلاید ۲ :

تقسیمات سیاسی اداری

lخواف در سال ۱۳۲۴ هجری قمری یکی از ولایات هجده گانه ی خراسان با نام ولایت باخرز و خواف شامل بلوک پایین ولایت باخرز ، میان ولایت پایین خواف ، جلگه ی خواف و بالا خواف بود که مرکز حکومت این ولایت شهر رود بود .در تقسیمات کشوری ۱۳۱۶ با ایجاد شهرستان تربت حیدریه خواف جزئ بخشهای ششگانه این شهرستان شد در آن زمان این بخش دارای دهستانهایی به نام بالا خواف ،پایین خواف ، جلگه زوزن و میان خواف با مرکزیت شهر رود بود . شهر رود که مرکز این بخش بود به تدریج به رود خواف و امروز به نام خواف شهرت یافت . شهرستان خواف دارای دو بخش چهار دهستان و یک نقطه شهری می باشد در ادامه ی اجرای محدوده های جدید تقسیمات کشوری مجددا در سال ۱۳۷۲ تغییرات عمده ای در محدوده و تعداد دهستانهای شهرستان خواف ایجاد شد بدین صورت آبادی های دارای سکنه ی این شهرستان مجموعا ۱۱۸ آبادی را شامل می شود .

اسلاید ۳ :

سابقه ی تاریخی

lخواف از نقاط باستانی و قدیمی ایران محسوب می شود . حمدالله مستوفی در نزهت القلوب گوید . در جنوب باختری باخرز ناحیه ی خواف است که کرسی آن به همین نام است خواف در قرن چهارم به فراوانی انار شهرت داشت و شهر سلومک که بعدها آن را سلام نوشتند در زمانهای قدیم بزرگترین شهرهای آن ناحیه بوده است . از ولایات مهم آن یکی سنجان ، شهر سنگان امروزی ، خرجرد ، روستای خرگرد امروزی می باشد . در جای دیگری گویند خواف ولایتی است که طولش از جزایر خالدات و عرض از خط استوا . قصبات سلامه و سنجان و زوزن از توابع آن است که ملک زوزن در آنجا عمارت مالی ساخت . در طول و حواشی این شهر ۱۲۴ دهکده وجود داشت . وجود ابنیه و مساجد قدیمی در زوزن ، مسجد غیاثیه در روستای خرگرد و قصر سلامی در روستای سلامه بیانگر آن است که خواف در گذشته از مراکز مهم علمی و فرهنگی و اجتماعی و سیاسی در خراسان بوده است .

l

اسلاید ۴ :

ویژگیهای طبیعی

lالف ) توپوگرافی :

lارتفاع شهرستان خواف از سطح دریا در بلندترین نقطه ۲۸۲۳ متر و در پستترین نقطه ۶۰۰ متر است . در این رابطه به بررسی کوه ، رود و دشتهای شهرستان خواهیم پرداخت .

l شهر خواف از رشته کوه سنگان که ادامه کوه های باخرز می باشد و دو دشت معروف زوزن و خواف تشکیل می شود .

lمهمترین رودخانه های این شهرستان که همگی فصلی و کم آب هستند عبارتند از رود سلامی ، رود سده ، رود فدک ، رود خواجه یار و رودشور .

l دشت خواف در معرض بادهای ۱۲۰ روزه ی سیستان قرار دارد ، که حاوی گرد و غبار شدید در طی این ۱۲۰ روز می باشدکه در طول و حواشی تابستان می وزد .

اسلاید ۵ :

lهوای این شهرستان کویری و کم باران است . دشت خواف به وسعت ۱۲۲۰ کیلومتر مربع و دشت زوزن به وسعت ۵۶۰۰ کیلومتر مربع است . مهمترین کوههای شهرستان خواف عبارتند از کوه تیغ سبز ، پساکوه ، کوههای کیبر و خیبر ، کوه قلعه دختر ، کوه فدک و کوه خواجه یار  در جوار شهرستان ،که به معرفی گسترده تر آنان می پردازیم .

lکوه ها :

lکوه تیغ سبز : در مغرب تنگل سده قرار دارد با ارتفاع ۲۲۸۷ متر

lکوه پساکوه : این کوه در قسمت شمالی و شرق تنگل سده قرار دارد ارتفاع آن در قلعه بزه که در شمال خیرآباد قرار دارد از حد ۲۰۰۰ متر میگذرد و در نهایت دنباله این رشته کوه به کوهای ارزنه و کردیان باخرز پیوند می خورد که در این ناحیه به ارتفاع ۲۶۰۰ متر هم می رسد .

اسلاید ۶ :

lکوه کیبر و خیبر کوه : که بصورت رشته ای شمالی _ جنوبی از رود شور در روستای دو نخی در منتهی الیه جنوبی جلگه ی زوزن شروع شده و تا باغبخشی و دره ی کال دونخ در شمال شرق زوزن ادامه دارد . این رشته کوه چون دیواری منطقه ی قائن و گناباد را از خواف جدا می کند و سرتاسر غرب جلگه ی زوزن را پوشانده است . ارتفاع این رشته در قلعه شاه نشین ۱۹۸۲ متر است ، کوه های نی بید ، خیبر کوچک و کلوتک خرد از ارتفاعات این زنجیره به حساب می آیند .

lکوه قلعه دختر : این کوه با ارتفاع ۱۱۱۲ متر در شمال جلگه ی زوزن در نزدیکی مناطق مسکونی خواف قرار دارد . این کوه از ویژگیهای داستانی ومذهبی خاصی برخوردار است که مردم منطقه برای این کوه ارزش و اهمیت خاصی قائل می شوند .

اسلاید ۷ :

lکوه هموکمر : با ارتفاع ۱۳۱۳ متر در مغرب چمن آباد و در ناحیه ی شمال غربی شهرستان .

lکوه فدک : با ارتفاع ۱۱۳۵ متر در جنوب عباس آباد .

lکوه خواجه یار : با ارتفاع ۱۹۶۲ متر در جنوب غربی شهرستان خواف و مشرف بر آن .

lکوه سینا : میان منطقه میان خواف و دشت زوزن امتداد دارد .

lکوه کرات و گولوش : که در سمت مشرق ، خواف را از جام و باخرز جدا می سازد 

اسلاید ۸ :

lدشتها :

lهمانطور که در قبل گفته شد دشتهای منطقه عبارتند از دشت خواف و دشت زوزن که به ترتیب حدود ۱۲۲۰ و ۵۶۰۰ کیلومتر مربع وسعت دارند .

lهر دو دشت از لحاظ اقلیمی  دارای آب و هوای گرمسیری و خشک هستند . و حتی دشت زوزن از مناطق داغ منطقه به حساب می آید .

lآبهای سطحی :

lدر میان ناهمواری ها و دره های کوچک و بزرگ زیادی که چهره ی دشتهای منطقه را  هاشور زده اند تنها چند دره و رودخانه هستند که دارای آب بصورت فصلی و احیاناَ دائمی می باشند . که مهمترین آنان عبارتند از :

lرود نخ : این رود در حوالی قاسم آباد ، زوزن در جهت شمال شرقی جریان یافته و کوههای کیبر را تا ریگ بلند دور زده و درمغرب تا مرز سه آبی به همراه رود سالار و شصت دره ، کال شور را تشکیل می دهند .

l

اسلاید ۹ :

lطول این رودها تا نقطه ی مشترکی که با رود سالار پیدا می کنند حدود ۱۳۰ کیلومتر است . رسته ی دیگری از آن به سمت نمکزار پیش می رود که تا مرز افغانستان ادامه دارد .

lرود خواجه یار : از داخل منطقه خواف سرچشمه گرفته و پس از طی مسافتهای پر پیچ و خم از نشتیفان گذشته و در منطقه ی بهدادین و نیازآباد در نمکزار فرو می رود .

lآبهای زیر زمینی :

lحوزه ی آبریز دشت خواف در جنوب شرق حوزه ی تربت حیدیه واقع است . در سال ۱۳۶۳ در این شهرستان تعداد ۲۱۳ چاه عمیق با تخلیه ی ۱۵۵ میلیون متر مکعب ، ۶۰ قنات با تخلیه ۲۹ میلیون متر مکعب و ۸ چشمه با تخلیه ۴ میلیون متر مکعب آمارگیری شده است . حد اکثر عمق چاه ها ۱۸۰ متر ، متوسط عمق ۱۰۷ متر می باشد .

l

اسلاید ۱۰ :

l، حداکثر دپوی لحظه ای ۹۰ و متوسط دپو ۳۰ لیتر در ثانیه گزارش شده است و متوسط دپو لحظه ای چشمه های موجود در حوزه ی آبریز دشت خواف ۱۴ لیتر بر ثانیه گزارش شده است .

lبطور کلی می توان گفت سطح کیفی آبهای زیرزمینی شهرستان از سمت شمال غرب به سمت جنوب شرق نامطلوب می شود .

l

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.