پاورپوینت unix


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت unix دارای ۱۶ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت unix  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت unix

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت unix

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت unix :

اسلاید ۱ :

یونیکس چیست

یونیکس معـروفـترین سیـسـتم عامـلی اسـت که بـر روی انـواع مخـتـلـف کامپـیوترهـا پیـاده سـازی شـده اسـت. یونیکس سیـستـم عامـلی چنـد کاربره و چند برنامـه ای می باشـد و قابلیت های شبکه ای ، پردازش توزیع شده ، بلادرنگ و چند پردازنده ای در نـسـخه هـای مـتعددی از آن پیاده سـازی شده است.ایـن سیـستم عـامل در مـحیطی تحقیقاتی متولد شده و در دانشگاهـها و مراکز آموزشی و پژوهشی به تدریج قابلیت های زیادی به آن اضـافه شده اسـت و هـم اکنون در مراکز عـلمی و تجاری محبوبـیت زیـادی دارد.از آنجـا که ایـن سـیستم عامـل به زبان ‍         نوشـته شده است قابـلیت حمل آن بر روی انـواع مختتلف کامپیو تر ها وجود دارد . سه بخش اصلی این سیستم عـامل عبارتند از : هـسته، پوسـته و سیـسـتم فایل . هنگامی که سیسـتم روشن می گردد ، هسته سیـستم عامل شـروع به اجرا شده و هـمواره در حافـظه باقی می مـاند. ایـن هـسته تمـام وظایف پایه ای و اصـلی  سیـستم عـامل را انجام می دهد. کاربران دستورات خود را به پوسته داده و پوسته آنها را به دسـتورات قابـل درک برای هسته تبدیل می کند. نـسـخه های اولـیـه یونیـکس به صورت مـتنی بـودند(مانند             )  ولی نـسـخه های اخیر معمـولا دارای محیط گرافیـکی نیز می باشند (مانند ویندوز).به محیط گرافیکی استاندارد یونیکس                                  گفته می شود.

اسلاید ۲ :

استـفاده از ایـن سیستم عامـل به عنـوان بستـری بـرای سیستم ها و سرویس دهنده های شـبکه بســیار رایج و معمول است .یونیکس سیستم عامـل بسـیار قدرتـمند و زیباست به گونه ای که بسیاری از سیستم عامل های دیگر از اصول آن تقلیـد کرده اند.بخش بسـیار بـزرگی از ســاختار شبـکه اینتـرنـت  شــامـل سرویس دهنده ها،  ایســتگاه های کاری و ماشـین نهـایی به نحوی از یونیـکس استفاده می کنند.                                                       

یونیـکس حدود سی سـال قـبـل طراحی شـد و در طـی روند تکـمیلی سـی سـاله به سیستم عاملی تبدیل شد که می تواند داعیه ی قوی ترین و مطمـئن ترین سیستم عامل جهان را داشته باشد به گونه ای که بسیاری از سرویس دهنده های حساس و عظیم دنیا از این سیستم عامل بهره گرفته اند.

اسلاید ۳ :

اگرچه یونیکس زیبا و قدرتمند است ولی به دو دلیل ناپسند به نظر می رسد:

اول اینکه سیستم عامل واحدی به نام یونیکس وجود نداردبلکه دهها گونه ی سازگار  با آن نوشته شده است و توسعه ی آن در انحصار شرکت یا گروه خاصی نیست.

دوم آنکه اسـتفاده از آن فـقط از متخـصصین حرفه ای و مجـرب بر می آید.یونیـکس دوست مهربان حرفه ای هاست در حالی که به آما تورها و کاربران عادی بسیار سخت گیر است.

یونیکس خانواده ای از سیستم عامل ها می باشد که برای کنـترل کامپیوترها استفاده می شود .تقریبا تمامی کامپیوتر ها می توانند یونیکس را اجرا کنند .

یونیکس سیستم عامل قابل حمل ، چند کاربره و چند وظیفه ای است که در سال ۱۹۷۰ برای استفاده در کامپیوتر های کوچک ابداع گردید .

اسلاید ۴ :

اصول طرح یونیکس

یونیکس توسط برنامه نویسان ، برای برنامه نویسان طراحی شده اسـت و فعل و انفعـالی است .همچنین چنـدین پردازش می توانند در آن فعال باشند و هر پـردازشی به راحتـی می تواند پردازش دیگری ایجاد نماید.روش های استاندارد و انعطاف پذیر فراوانی جهت اتصال ورودی ها و خروجی های پردازش وجود دارند . پردازش ها را می توان هـماهنگ نمود تا با هم یـک کار بخصـوص را انجام دهـند . اطلاعات فایل ها در فـهرست های راهنما جمع می شوند .ساختمان فهرست راهنما درختی و سلسله مراتبی است.کاربران به راحتی فایل یا فهرست راهنما ایجاد می کنند.فقط یک نوع فایل داده وجود دارد که عبـارت است از یک سری بایت. دستیابی به محتوای فایل می تواند به صورت تر تیبی یا سلسله مراتبی باشد و ارتـباط با سیستـم فایل بسـیار سـاده اسـت. سعی شـده اسـت تا رفـتار مشـابهی با دستگاهـهای ورودی /خروجی و فایـل ها صورت گیرد به این ترتیـب برنامه های کاربــردی کمترین وابستگی را به دستگاهها دارندو این وابستگی ها در سطح هسته مرکزی سیستم عامل محدود شده است در واقع وابستگی ها در گرداننده های

 دستگاهها قرار می گیرند.

اسلاید ۵ :

برای باز کردن فایل از اسم سمبولیک آن(رشتـه کاراکتر)استفـاده می شود و سایر عملیات توسط یک شناسه که یک عدد است صورت می گیرد.از همان ابـتدا برنامـه های یونیکس همگی به صورت                        در اختیار کاربر قرار داشته اند.این یکی از علل تکامـل ومحبوبـیت یونیکـس است و دیگـری امکانات فراوان آن برای تولیـد برنامه است.برای نمونه برنامه ای به نام                 وجـود داردکه تعیـین می کند چه فایل هـایی باید کامـپایل شـوند و سپـس آنها را کامپـایل می  کـند.سیستم عامل یونیکس دارای طرح لایه لایه است.

اولین مدل های یونیکس با کوچـک بودن حافـظه کامپیوتر رو به رو بـوده اند و این اتـفاقا منجـر به زیـبایی های خاصی شـده اسـت.در این سیسـتم های اولیه ،حافـظه صفحه بندی شده وجود نداشته است اما امروزه حافظه یونیکس صفحه بندی است.

اسلاید ۶ :

مدیریت در سیستم عامل یونیکس

امروزه با توجه به توسعه شبکه های کامپیوتری لزوم استفاده از سیستم عامل هایی که قابلیت های لازم جهت مدیریت محیط های شبکه ای را دارا باشد ، بـیش از پیش به چشم می خورد.سیستم عامل یونیکس به دلیل ویژگی های برجسته خود ، توانمندی خود را در انجام چنین مهمی به اثبات رسانیده است ، به همین علت یادگیری و آشنایی با قابلیت ها و فرامین این سیستم عامل ، می تواند برای تمام کسانی که به نوعی با محیط های شبکه ای سرو کار دارند، مفید وحتی لازم

 باشد.

این سیستم عامل برنامه ای است که  مدیریت صنایع کامپیوتر را بر عهده  دارد. در میان سیستم های عامل ، رشد روزافزون استفاده از سیستم عامل یونیکس در زمینه های گوناگون علمی و صنعتی و نفوذ به دنیای کامپیوتر های شخصی ، موجب شده استکه مراکز کامپیوتری توجه خاصی

 به آن داشته باشند.

اسلاید ۷ :

معماری یونیکس _ساختار سیستم فایل

  در سیـستم عامل یونـیکـس هـر چیـزی به صـورت یـک فایـل تلقـی می شـود .مـثلا حتـی دستگاههای جانبی مانند چاپگر یا پورت هـای مخابره داده در غالب یک فایـل مـدل  سـازی شده اند و برنامه نویس وقتی می خواهد اطلاعاتی را چاپ کند یا آنها را به منظور مخابـره  روی پـورت                      بفرسـتد ، به سـادگی فایل اسـتاندارد آن را باز کرده ، درون آن را می نویسد و سپس فایل را می بندد .این یکی از مفاهیم عالی یونیکس است که در سطح برنامـه نویسی ، برنامـه نویس درگیـرجزئیـات سخـت افـزاری و نرم افـزاری این ابـزارها  نخواهد شد بلکه این جزئیات در سطح سیستم عامل حل و فصل می شود.

  عناصر پروسه ها ، صف ها و بافر ها نیز به صورت فایل مـدل سـازی شـده اند . در راس سیـستم  فایل شـاخه                 قـرار داردو تمـام شـاخه ها و فـایل ها را در برمی گـیرد. تمـام زیر شاخه های دیگر، درون این شاخه قرارمی گیرند و کاربران  فقـط به بعضی از آنها  دسـتـرسی خواهـند داشـت.عالی ترین سطح دسترسی به  سیستـم فایل در اختیار کاربری  اسـت که به شاخه ریـشه با تمام زیر شاخه های آن تسلط دارد.

.

اسلاید ۸ :

معماری یونیکس_هسته سیستم عامل وپروسه ها

 یونیکس از ساختار پیمانه ای استـفاده کرده است به گونه ای که در پایین ترین  سطح یـک هسته با بسـتر سخت افزار درگیـر اسـت و تـمام برنـامـه ها بـه صــورت  هویـتـی مستـقل حـول هسـته شـکل  مـی گیـرنـد . در یونـیکس هـستـه خـودش یـک برنـامـه اجـرایی است .هسته قلب سیستم عامل محـسـوب می شود و هیـچ  برنامه ای بـدون آن نخواهد توانست از مؤلفه های سخت افزاری سیستم استـفاده کنـد.برای شـروع اجرای یک بـرنامه درمحـیط یونیـکس هسته یک پروسه ایجاد می نماید

پروسه چیست؟

پروسه برنامه ای در حال اجراست که دو قسمت زیر را در بر می گیرد:                                       

۱کدهای اجرای برنامه                                                                   

۲حافظه اختصاص داده شده به آن برنامه به عنوان فضای کاری        

اسلاید ۹ :

فعل و انفعال با پروسه ها

  هر گاه هسته سیستم عامل یک پروسه را اجرا می کند به آن یک شماره شناسـایی

  یکـتا به نـام            که هـمـان                                                    است ا نشعاب

می دهد این شماره مـلاک شناسایی آن پروسـه و مراجـعه به آن خواهد بود.کاربر می توانـد با اجرای فرمان          فهرست تمام پروسه هـای در حـال اجرا را روی خروجی مشـاهده کند.این فرمان ،          هرپـروسه، نام برنامـه ، میـزان استـفاده از زمان              و برخی از مشخصات دیگر را به کاربر نشان می دهد.

  روش فـعـل و انـفـعال با یـک پـروسه،ارسـال یـک سیـگنـال بـرای آن پـروسـه می باشد.سیگنال نام یک پیام است که روند اجرای پروسه رامتوقف کرده و به آن می گویدکه باید چه کاری انجام بدهد.                       

اسلاید ۱۰ :

  تعیین مجوزهای دسترسی در یونیکس

هر فایل در سیستم دارای مجموعه ای از تنظیمات مجوز دسترسی است.هر فایل در یونیکس یک مالک فردی دارد.یعنی یک فرد با حساب کاربری مشخص صاحب آن فایل است.در ضمن هر فایل دارای یک مالک گروهی می باشد اما فقط مالک اصلی فایل می تواند مجوزهای دسترسی به آن فایل را تغییر دهد.در سیستم فایل یونیکس مجوزهای دسترسی به هر فایل در سه دسته مجزا تقسیم می شوند:

 ۱مجوزهای دسترسی به فایل برای شخص مالک

 ۲مجوزهای دسترسی به فایل برای گروه مالک

    ۳مجوزهای دسترسی به فایل برای عموم کاربران سیستم (تمام کاربران  و

  پروسه ها با هر حساب کاربری)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.