مقاله مطالعه الکتروفورزی (SDS-PAGE) اثر فرآیند قلیایی بر روند تجزیه پذیری پروتئین حقیقی تفاله گوجه فرنگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه الکتروفورزی (SDS-PAGE) اثر فرآیند قلیایی بر روند تجزیه پذیری پروتئین حقیقی تفاله گوجه فرنگی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه الکتروفورزی (SDS-PAGE) اثر فرآیند قلیایی بر روند تجزیه پذیری پروتئین حقیقی تفاله گوجه فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه الکتروفورزی (SDS-PAGE) اثر فرآیند قلیایی بر روند تجزیه پذیری پروتئین حقیقی تفاله گوجه فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه الکتروفورزی (SDS-PAGE) اثر فرآیند قلیایی بر روند تجزیه پذیری پروتئین حقیقی تفاله گوجه فرنگی :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

در این تحقیق تأثیر فرآیند باNaOH 0.0458 مولار بر ترکیبات شیمیایی و تجزیه پذیری پروتئین خام،پروتئین حقیقی، واحدها و زیرواحدهای پروتئینی تفاله گوجه فرنگی بررسی شد. به این منظور چهار رأس گوسفند نر نژادزل مازندرانی با وزن تقریبی ۴۰-۳۵ کیلوگرم مورد استفاده قرار گرفت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.