مقاله اثر بستر های مختلف کاشت بر ویژگ یهای ظاهری و کیفی فلفل دلمه ای رقم امیلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر بستر های مختلف کاشت بر ویژگ یهای ظاهری و کیفی فلفل دلمه ای رقم امیلی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر بستر های مختلف کاشت بر ویژگ یهای ظاهری و کیفی فلفل دلمه ای رقم امیلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر بستر های مختلف کاشت بر ویژگ یهای ظاهری و کیفی فلفل دلمه ای رقم امیلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر بستر های مختلف کاشت بر ویژگ یهای ظاهری و کیفی فلفل دلمه ای رقم امیلی :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

به منظور بررسی اثر بسترهای مختلف کاشت بر ویژگی های ظاهری و کیفی فلفل دلمه ای رقم امیلی پژوهشی گلخانه ای در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار انجام شد. تیمارها شامل نه بستر پوسته شلتوک برنج، پرلیت، تراشه چوب، زئولیت (۳:۱) پرلیت + زئولیت (۳:۱)، تراشه چوب + زئولیت (۳:۱)، پوسته شلتوک برنج پرلیت (۱:۱) ، تراشه چوب +پرلیت (۱:۱) و پوسته شلتوک برنج+تراشه چوب (۱:۱) بود. نتایج نشان داد بیشترین شاخص شکل میوه مربوط به تیمار تراشه چوب +زئولیت و کمترین شاخص شکل میوه مربوط به تیمار پرلیت خالص بود. همچنین بیشترین سفتی بافت میوه در تیمار پرلیت خالص و کمترین سفتی بافت در تیمار پوسته شلتوک اندازه گیری شد . بیشترین ضخامت پریکارپ میوه نیز مربوط به تیمار پرلیت+زئولیت و کمترین ضخامت پریکارپ میوه مربوط به تیمار تراشه چوب خالص بود. به علاوه نتایج نشان داد بیشترین میزان ویتامین ث و مواد جامد محلول میوه مربوط به تیمار پوسته شلتوک+زئولیت و کمترین آنها مربوط به پرلیت خالص می باشد. نتایج این پژوهش نشان داد افزودن زئولیت به بسترهای کاشت موجب بهبود ویژگی های کیفی میوه ها میشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.