مقاله اثر تلقیح بذر با باکتری های محرک رشد بر جوانه زنی و رشد گیاهچه کلزا (Brassica napus L.) در سطوح مختلف شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تلقیح بذر با باکتری های محرک رشد بر جوانه زنی و رشد گیاهچه کلزا (Brassica napus L.) در سطوح مختلف شوری دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تلقیح بذر با باکتری های محرک رشد بر جوانه زنی و رشد گیاهچه کلزا (Brassica napus L.) در سطوح مختلف شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تلقیح بذر با باکتری های محرک رشد بر جوانه زنی و رشد گیاهچه کلزا (Brassica napus L.) در سطوح مختلف شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تلقیح بذر با باکتری های محرک رشد بر جوانه زنی و رشد گیاهچه کلزا (Brassica napus L.) در سطوح مختلف شوری :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

به منظور ارزیابی اثر تلقیح بذر با باکتری های محرک رشد گیاه بر جوانه زنی و رشد گیاهچه کلزا تحت شرایط تنش شوری، آزمایشی در دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان به صورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملا تصادفی در ۳ تکرار به اجرا درآمد. در این تحقیق دو فاکتور، یکی غلظت شوری با استفاده از کلرید سدیم در ۴ سطح (۰، ۴، ۶ و ۱۰ میلی موس بر سانتیمتر) و دیگری تلقیح بذر با باکتری محرک رشد گیاه در ۵ سطح [بدون تلقیح (شاهد)، تلقیح با باکتری Pseudomonas fluorescents strain 93 ، تلقیح با باکتری Pseudomonas fluorescents strain 103 ، تلقیح با باکتری Pseudomonas fluorescents strain177و تلقیح با باکتری Pseudomonas fluorescents strain 169] مورد بررسی قرار گرفتند. بذور کلزا پس از تلقیح، در داخل ژرمیناتور در دمای ۲۵ درجه سانتی گراد گذاشته شدند. در طول دوره جوانه زنی، مشاهدات به صورت منظم انجام شد. در پایان آزمایش، صفاتی چون درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی، طول ریشه چه و ساقه چه و نیز وزن خشک گیاهچه و شاخص ویگور مورد اندازه گیری و محاسبه قرار گرفت. نتایج آزمایش نشان داد که باکتری های محرک رشد اثر مثبت و معنی داری بر صفات مورد بررسی در سطوح مختلف شوری داشته و باعث افزایش تحمل به شوری شده است. تلقیح بذر باعث افزایش صفات مورد مطالعه گردید، به طوری که بیشترین درصد و سرعت جوانه زنی در باکتری سویه ۱۶۹ و بیشترین طول ساقه چه و ریشه چه و وزن خشک گیاهچه در باکتری سویه ۱۰۳ به دست آمد. البته بین سویه های مختلف باکتری نیز اختلاف معنی دار مشاهده گردید. به طور کلی نتایج آزمایش نشان داد که باکتری های محرک رشد باعث افزایش تحمل تنش شوری در کلزا در زمان جوانه زنی می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.