مقاله بررسی اثر شوری بر کیفیت و عملکرد توت فرنگی در کشت بدون خاک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر شوری بر کیفیت و عملکرد توت فرنگی در کشت بدون خاک دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر شوری بر کیفیت و عملکرد توت فرنگی در کشت بدون خاک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر شوری بر کیفیت و عملکرد توت فرنگی در کشت بدون خاک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر شوری بر کیفیت و عملکرد توت فرنگی در کشت بدون خاک :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

توت فرنگی (fragaria ) گیاهی حساس به شوری می باشد و با تنش شوری کیفیت و عملکرد میوه تغییر می کند مطالعات انجام شده در رابطه با عملکرد و کیفیت میوه نشان میدهد که با تنش شوری، عملکرد میوه روندی کاهشی دارد و کاهش عملکرد با کاهش وزن و تعداد میوه همراه است. هم چنین تنش شوری سبب افزایش مقدار آمینواسیدهای ضروری و آزاد می شود. هم چنین مطالعات صورت گرفته روی دو رقم توت فرنگی حساس به شوری Elsanta و مقاوم به شوری Korona نشان داد که کاهش عملکرد در Elsanta بیشتر است. تنش شوری سبب افزایش آنتی اکسیدانها در گیاه توت فرنگی و درنتیجه سبب افزایش کیفیت میوه میشود. هم چنین در مطالعات صورت گرفته تنش شوری سبب کاهش کربوهیدراتهای محلول می گردد و یا ثابت باقی میماند. تنش شوری باعث تشدید پیری برگ و کوتاه شدن دوره رشد گیاه میگردد . هم چنین سبب کاهش قندها به ویژه سوکروز شده و حجم اسیدهای آلی را در گیاه افزایش می دهد. با تنش شوری متوسط در گیاه توت فرنگی معمولا کیفیت میوه افزایش می یابد و عملکرد کاهش یافته و با تشدید شوری کیفیت میوه نیز کاهش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.