مقاله بررسی اثرات محلولهای غذایی مختلف بر ویژگیهای رشد گیاه گوجه فرنگی رقم پریموارلی در دورهای مختلف محلول دهی در محیط بدون خاک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات محلولهای غذایی مختلف بر ویژگیهای رشد گیاه گوجه فرنگی رقم پریموارلی در دورهای مختلف محلول دهی در محیط بدون خاک دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات محلولهای غذایی مختلف بر ویژگیهای رشد گیاه گوجه فرنگی رقم پریموارلی در دورهای مختلف محلول دهی در محیط بدون خاک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات محلولهای غذایی مختلف بر ویژگیهای رشد گیاه گوجه فرنگی رقم پریموارلی در دورهای مختلف محلول دهی در محیط بدون خاک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات محلولهای غذایی مختلف بر ویژگیهای رشد گیاه گوجه فرنگی رقم پریموارلی در دورهای مختلف محلول دهی در محیط بدون خاک :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

به منظور بررسی اثرات ۵ محلول غذایی مختلف هوگلند، لارسن، جنسن، جانسون و کوپربر ویژگی های رشد گیاه گوجه فرنگی رقم پریموارلی در ۴ دور مختلف محلول دهی، آزمایشی بصورت فاکتوریل با طرح پایه کاملاً تصادفی در دانشکده کشاورزی دانشگاه شهیدچمران اهواز انجام شد. نتایج بدست آمده نشان داد که بین محلول های غذایی و دور های مختلف محلول دهی در صفات مورد بررسی شامل وزن تر و خشک شاخساره و ریشه، ارتفاع گیاه، تعداد برگ، تعداد خوشه گل، تعداد گل و قطر ساقه اختلاف معنی دار(در سطح احتمال ۱%( وجود دارد. اثر متقابل محلول غذایی و دور محلول دهی نیز بر وزن تر و خشک شاخساره و ریشه، ارتفاع گیاه، تعداد خوشه گل، و قطر ساقه معنی دار بود . در مقایسه این خصوصیات گیاهان در محلول های غذایی هوگلند و کوپر پاسخ بهتری به دورهای بالای محلول دهی نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.