مقاله اثر رژیمهای آبیاری بر ترکیب اسید چرب ارقام گلرنگ (Carthamus tinctorius L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر رژیمهای آبیاری بر ترکیب اسید چرب ارقام گلرنگ (Carthamus tinctorius L.) دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر رژیمهای آبیاری بر ترکیب اسید چرب ارقام گلرنگ (Carthamus tinctorius L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر رژیمهای آبیاری بر ترکیب اسید چرب ارقام گلرنگ (Carthamus tinctorius L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر رژیمهای آبیاری بر ترکیب اسید چرب ارقام گلرنگ (Carthamus tinctorius L.) :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

گلرنگ یکی از گیاهان دانه روغنی در مناطق خشک و نیمه خشک است.که حاوی مقدار زیادی اسیدهای چرب غیراشباع مثل اسید اولئیک و لینولئیک است. کمیت و کیفیت روغن گلرنگ ممکن است تحت تاثیر خشکی تغییر نماید. این آزمایش برای بررسی اثر سه رژیم آبیاری (۶۰، ۷۵ و ۹۰ درصد تخلیه آب از خاک) بر روی میزان روغن و ترکیب اسیدهای چرب سه رقم گلرنگ انجام شد. رژیم های آبیاری پس از استقرار گیاهچه شروع و تا رسیدگی ادامه یافت. ترکیب اسیدهایچرب بوسیله NIR تعیین شد. محتوای روغن در ارقام PI،IL111و کوسه به ترتیب برابر ۳۰/۷۳، ۲۷/۶۳ و ۲۵/۲۵ درصد تحت شرایط بدون تنش بود. محتوای روغن ۱۳ درصد تحت تنش خشکی کاهش یافت. خشکی مقدار اسید پالمتیک، استئاریک، اولئیک و لینولئیک را به ترتیب ۶۳، ۶۰، ۱۱ و ۷ درصد کاهش داد. اسید لینولئیک در رقمهای کوسه PI و IL111 در شرایط تنش خشکی تنها ۹، ۸ و ۵ درصد کاهش یافت و میزان اسید اولئیک در این رقمها در شرایط تنش خشکی تنها ۱۲، ۹ و ۱۲ درصد کاهش یافت. در حالیکه مقدار اسید استئاریک در رقمهای IL111 ،PI و کوسه در شرایط تنش خشکی به ترتیب ۷۲، ۶۱ و ۳۷ درصد کاهش یافت. همچنین مقدار اسید پالمتیک در این رقمها در شرایط تنش خشکی به ترتیب ۶۵، ۵۳ و ۵۱ درصد کاهش یافت. این نتایج نشان داد که تنش خشکی باعث کاهش محتوای روغن و ترکیب اسیدهای چرب در ارقام گلرنگ میشود اما این کاهش عمدتا در اثر کاهش اسیدهای چرب اشباع میباشد که این امر نشان میدهد کیفیت روغن گلرنگ ممکن است در نتیجه اعمال رژیمهای آبیاری بهبود یابد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.