مقاله اثر اسید سیتریک سولفات آلومینیوم و اسید جیبرلیک روی خصوصیات پس از برداشت گل های شاخه بریدنی رز (Rosa hybrida L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر اسید سیتریک سولفات آلومینیوم و اسید جیبرلیک روی خصوصیات پس از برداشت گل های شاخه بریدنی رز (Rosa hybrida L.) دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر اسید سیتریک سولفات آلومینیوم و اسید جیبرلیک روی خصوصیات پس از برداشت گل های شاخه بریدنی رز (Rosa hybrida L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر اسید سیتریک سولفات آلومینیوم و اسید جیبرلیک روی خصوصیات پس از برداشت گل های شاخه بریدنی رز (Rosa hybrida L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر اسید سیتریک سولفات آلومینیوم و اسید جیبرلیک روی خصوصیات پس از برداشت گل های شاخه بریدنی رز (Rosa hybrida L.) :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

جهت بررسی اثر اسیدسیتریک, سولفات آلومینیوم و اسید جیبرلیک روی خصوصیات پس از برداشت گل های شاخه بریدنی رز (Rosa hybrida L.) رقمگلستان آزمایشی بر اساس طرح کاملا تصادفی در آزمایشگاه دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان انجام شد. گل های شاخه بریدنی درارلن های حاوی محلولهای شیمیایی شامل اسید ستریک (۱۰۰,۵۰ و ۱۵۰ پیام) سولفات آلومینیوم (۲۰۰,۱۰۰ و ۳۰۰ پی پی ام), اسید جیبرلیک(۲۰,۱۰ و ۳۰ پی پی ام) و آب مقطر به عنوان شاهد نگه داری شدند. در همه تیمارها به جز شاهد از ساکارز ۳ درصد استفاده شد. گل های رز شاخه بریدنی به مدت ۲۴ ساعت در محلول های شیمیایی قرار گرفتند و سپس بیرون آورده شدند و در آب مقطر و دمای ۲۲ درجه سانتیگراد قرار گرفتند. در این آزمایش برخی صفات کمی و کیفی شامل طول عمر گل, وزن تر, قطر گل, شاخص کلروفیل aو b کلروفیل نهایی اندازه گیری و از لحاظ آماری آنالیز شدند. نتایج نشان داد که تمامی تیمارها از لحاظ همه صقات مورد بررسی تفاوت معنی داری دارند.(p < 0/01). اسید جیبرلیک ۳۰ پی پی ام به همراه ۳ درصد ساکارز بیشترین تاثیر را نسبت به دیگر تیمارها و شاهد در میزان عمر گل, وزن تر, شاخص کلروفیل,کلرفیل b,a و مجموع کلروفیل داشت. اسید جیبرلیک ۱۰ پی پی ام به همراه ۳ درصد ساکارز بیشترین تاثیر را روی قطر گل داشت. بین نتایج شاخص کلرفیل حاصل از کلفرفیل سنج دستی و محتوای کلرفیل حاصل از اسپکتروفتومتری همخوانی وجود داشت. با استفاده از اسید جیبرلیک ۳۰ پی پی ام به همراه ۳ درصد ساکارز طول عمر گل و وزن تر افزایش یافت و تجزیه کلرفیل کاهش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.